maanantai 9. joulukuuta 2019

Valley Shop - se Joulupukin Pajakylän oma muumikauppa!

Valley Shop on Rovaniemelle Joulupukin Pajakylään vuonna 2018 perustettu myymälä, jonka valikoima painottuu erilaisiin Muumi-tuotteisiin. Valley Shop sijaitsee Joulupukin Lahjatalossa keskellä pajakylää. Samassa rakennuksessa on myös muita myymälöitä ja palveluita. Halusin tuoda myymälää blogissani esille, sillä muistelisin jonkun joskus ihmetelleen, miksi Rovaniemellä ei ole omaa Muumi-myymälää, mutta onhan meillä! Valley Shopissa on vaikka mitä ihania Muumi-tuotteita: leluja, mukeja, pyyhkeitä, kynttilöitä, pelejä, herkkuja, vaatteita, asusteita, kortteja... Erilaisia Muumi-tuotteita löytyy valikoimasta yli tuhat! Lisäksi Muumi-tuotteiden lisäksi löytyy myös hieman muitakin tuotteita, kuten Lumo Stars ja TY -pehmoleluja, Tacticin pelejä, sekä Muurlan ja Taigakorun tuotteita.. Joulupukin Pajakylä on paikka, jossa vierailee ihmisiä paljon niin Suomesta, kuin ulkomailta. Myös Valley Shopin asiakkaista iso osa on ulkomaalaisia ja molemmat yrittäjät Riina ja Outi palvelevatkin asiakkaita myös englanniksi. Outi puhuu myös sujuvaa ruotsia. 

Valley Shop on avoinna vuoden jokaisena päivänä, talvisesonkina klo 9-19 ja muuna aikana klo 11-17. Tutustu myös Valley Shopin nettisivuihin, Facebook-sivuun ja Instagram-sivuun

Käy kurkistamassa myös Joulupukin Pajakylän nettisivut, josta näkee hyvin, mitä kaikkea Pajakylästä löytyykään!

Käydään vielä kurkkaamassa miltä Valley Shopissa näyttää...

Valley Shopin sisäänkäynti.

Mitt&Ditt:n muumifiguureja ja kynttilänjalkoja.

Muurlan tuotteita löytyy paljon. Huomaa keskellä olevat Moomin Winter Night -mukit, joita myydään ainoastaan Valley Shopissa. Mukissa yhdistyy niin Muumit, Lappi, kuin suomalainen suunnittelu!

Ehkä jotain kivaa kotiin?

Keittiöpyyhkeitä, kuksia...

Ihania Muumi-pehmoleluja!

Myös herkkuja on monenlaisia!

Monenlaisia pieniä ja kivoja Muumi-tuotteita.

Lumo Stars pehmoleluja on monenlaisia.

Valley Shopista löytyy myös muutakin kuin muumia, kuten Muurlan ja Taigakorun tuotteita.

Kiitos Valley Shopille yhteistyöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)