lauantai 9. kesäkuuta 2018

Imetyskoru - helppo tehdä itse!

Kun kuulin ensimmäisen kerran imetyskorusta, ajatukseni olivat lähinnä: "okei, mitähän tosi tarpeellista sitä nyt taas on keksitty?", mutta ei voi tuomita ellei ensin tutustu asiaan. Imetyskorussa kyse on siitä, että vauva saa imetyksen aikana äidin nipistelyn ja repimisen sijaan keskittyä äidin kaulassa roikkuviin silikonisiin helmiin. Itselläni ei lapsia ole, mutta mitä olen muutamilta kuullut kokemuksia, on imetyskoru todettu toimivaksi. Mielestäni koru on kaunis ihan noin muuten vainkin, vaikka ei imettävä äiti olisikaan.

Imetyskorujahan on myynnissä useissa verkkokaupoissa, mutta koru on helppo tehdä myös itse. Koru on itse tehden myös paljon edullisempi ja korusta saa juuri sellaisen, kuin itse haluaa. Tarvikkeeni omaan koruun löysin Nappikauppa Punahilkasta. Valikoimassa on monen mallisia ja värisiä silikonihelmiä, jotka ovat turvallisia lapselle ja helposti puhdistettavia. Itselleni meinasi iskeä valinnan vaikeus, mitä värejä valitsisi. Nappikauppa Punahilkan valikoimissa on myös monia muita kivoja tuotteita, kuten tuttinauhatarvikkeita, nauhoja ja kankaita.

Tekemäni imetyskoru.

Omaan koruun valitsin suosikkivärejäni, eli eri vaaleansinisen tai turkoosin sävyjä. Turkoosi on myös kivan neutraali väri, mikä sopii niin tytölle kuin pojalle. Yhteensopivaksi ja myöskin neutraaliksi väriksi valitsin navajon, eli tuon vaalean beigen. Omasta korustani tuli aika vaalea. Jos jotain tekisin korussani toisin tai jos joskus teen näitä lisää, lisäisin ehkä pari räikeämmän väristä helmeä, mitkä erottuisivat.

Korussani käytetyt tarvikkeet:
2x 20mm sydän silikonihelmi turkoosi 0,45 e kpl
4x 12mm pyöreä silikonihelmi navajo 0,24 e kpl
2x 15mm pyöreä silikonihelmi minttu 0,32 e kpl
1x 17mm hexagon silikonihelmi turkoosi 0,55 e kpl
1x Satiininauha ja turvalukko, musta 0,70 e kpl
Tarvikkeiden hinta yhteensä: 3,75 e

Nappikauppa Punahilkan toimitustavat ja kulut löydät täältä.

Kannattaa seurata myös Nappikauppa Punahilkan Facebook-sivua.

Toivoisin, ettei kukaan nyt ihan täydellistä kopioita tekisi korustani, vaan rohkeasti kokeilisi eri helmiä, värejä ja tyylejä. 

Kiitos Nappikauppa Punahilkalle yhteistyöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)