sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Tunnelmia kesälomalta 2018 osa 1: Rovaniemi-Virtasalmi-Nokia/Tampere/Pirkkala/Ellivuori

Vaikka itse en varsinaisesti kesälomaa vietä (koska olen eläkkeellä), odotan aina innolla muiden kesälomien alkua. Kesälomien alku tietää mm. sitä, että miesystävälläni on aikaa lähteä kanssani kiertelemään Suomea. Yleensä, niinkuin tälläkin kertaa, kävimme miesystäväni sekä omien vanhempieni luona useamman päivän kyläilyillä. On ihan huippua, että eri puolella Suomea on majapaikkoja, joista voi sitten tehdä päiväretkiä vaikka mihin suuntaan. Tällä kertaa itse vietin Virtasalmella vain muutaman päivän, jonne miesystäväni jäi pidemmäksi aikaa. Menin edeltä junalla vanhempieni luo Nokialle, jonne miesystäväni tulisi myöhemmin. Samalla saimme kummatkin omaa aikaa tehdä omia juttujamme. Itse vietin paljon aikaa äitini ja kissojen kanssa, sekä blogijuttuja tehden. Tällä reissulla emme miesystäväni kanssa mitään pitkiä reissuja majapaikoista tehneet, vaan pysyimme lähinnä ihan vanhoissa kotikulmillamme.

Matkamme alkoi sunnuntaina 3.6. kohti Virtasalmea, missä Ella-koira odotteli.
Muutaman päivän jälkeen jatkoin omaa matkaani kohti Nokiaa.

Jotten olisi aivan jämähtänyt vanhempieni luokse, kävin torstaina 7.6. Tampereella ostoksilla. Kauppakeskus Ratina herätti mielenkiintoni sillä, että nyt Tampereelle on tullut monia uusia kauppoja, ravintoloita ym. joita ei ole aikaisemmin ollut. Yksi suosikkini uusista kaupoista Tampereella on muotiliike nimeltä Monki.

Ehkä parasta vanhempien luona: kissat! Arska hoivaa Iinestä. <3

Vietimme miesystäväni kanssa vanhempieni luona melkein viikon.
Maanantaina 11.6. menimme Tampereen Pyynikille geokätköilemään.

Tisitaina 12.6. kävimme Pirkkalassa, jossa on avattu vähän aikaa sitten uusi lankakauppa nimeltä Villa Pallo.
 Myymälä sijaitsee kauppakeskus Veskassa, joten miesystäväni sai kulutettua aikaansa Verkkokaupassa sillä aikaa, kun itse otin kuvia lankakaupasta blogijuttua varten. Kävimme myös PetenKoiratarvikkeessa kurkkaamassa valikoimaa, joka oli muuten todella iso!

Torstaina 14.6. kävimme Ellivuoressa geokätköilyretkellä. Kuvassa Pirunvuoren kivilinna.
Päivästä ja paikasta tuli siinä mielessä merkittävä, että olen löytänyt nyt yli 500 geokätköä!
Mieystäväni on löytänyt geokätköjä reilut 1200.

Kotiin Rovaniemelle palasimme perjantaina 15.6. Alunperin suunnittelin, että olisi voinut ajaa Kauhavan kautta ja käydä Puukkofestivaaleilla, mutta lopulta tuli sellainen olo, että halusi matkan vaan kuluvan nopeasti, että olisi pian perillä. Siispä ajoimme perinteisesti Jyväskylän kautta emmekä turhia pysähdelleet, mitä nyt tietysti ruoka- ja wc-tauoilla. Kotimatkahan sujui muuten hyvin, mutta ilma olisi saanut olla viileämpi. Voitte vaan kuvitella millaista on matkustaa n. 700 km lämpimällä säällä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)