torstai 1. maaliskuuta 2018

Hovimäen ihana sisustusosasto - jutussa etukoodi!

Kun mietin, mitä Hovimäestä tulee itselleni ensimmäisenä mieleen, niin IKH kaikenmaailman työkaluineen. IKH on kuitenkin Hovimäestä vain puolet ja toisesta, ainakin itseäni kiinnostavammasta puolesta on ollut vähemmän juttua, nimittäin sisustusosastosta. Hovimäen sisustuspuolella on vaikka mitä kivaa moneen makuun, niin lahjaksi, koristeeksi, kuin käyttöön ja halusin tehdä aiheesta blogijuttua, jotta mielenkiintoinen, paikallinen yritys saisi sisustusosastonsa paremmin esiin. Olen kerännyt tähän blogijuttuun useita erilaisia löytöjä Hovimäen sisustusosastolta, mutta koska valikoima on niin laaja, en millään saa tässä jutussa kaikkea esiteltyä. Kuvissa esiintyvien tuotteiden lisäksi löytyy mm. rautaisia sisustustavaroita, seinäkelloja, pyyhkeitä, pussilakanasettejä, säilytystuotteita (laatikkoja, koreja, purkkeja...), lyhtyjä, kynttilöitä, tyynyjä, vilttejä, verhotankoja...  Sisustustuotteiden ja IKH:n lisäksi Hovimäeltä löytyy myös taloustarvikkeita, sekä jotain pientä ja kivaa myös lapsille ja lemmikeille. Jutun kuvat ovat otettu helmikuun puolessa välissä ja on hyvä muistaa, että uutuuksia tulee usein ja järjestys saattaa muuttua. Jos satut vaikka näistä kuvista löytämään jotain hienoa, kysy rohkeasti myyjältä, mistä voisi löytyä! :)

Hovimäki on kotimainen perheyritys, joka juhlii tänä vuonna 50-vuotis syntymäpäiviä. Kannattaa siis seurata esim. Hovimäen Facebook-sivua tai Instagram-tiliä mahdollisten syntymäpäiväyllätysten varalta!

Hovimäki sijaitsee Rovaniemellä, osoitteessa Teollisuustie 5-7. Pihalla on hyvin parkkipaikkoja ja samassa rakennuksessa löytyy Gigantti, Asko, Mattomaailma, sekä Lahja- ja Sisustustavaraliike Tiitunpuoti. Alueella on myös useita huonekalukauppoja ja muita kauppoja kodinlaittajalle. Myös päivittäistavarakauppoja löytyy useita. Hovimäki on avoinna arkisin 8-19, lauantaisin 9-17 ja sunnuntaisin 11-17.

Etukoodi! Koodilla Venlan maailma saat pe 2.3 - su 11.3.2018 aikana kaikista sisustustuotteista -10% alennusta. Mainitsethan koodin kassalla hyvissä ajoin. Mikäli jokin tuote mietityttää, kuuluuko sisustamiseen, asiasta kannattaa kysäistä myyjältä.

 Kun tulet Hovimäen ovista sisään, katse oikealle.
Heti sisäänastuessa näkee vaikka mitä kaunista.

 Kevään kauniita uutuuksia.

 Mikäli kaipaat kukkien kauneutta kotiisi, mutta et muista tai voi huolehtia oikeista kasveista, miten olisi tekokukka? Entä jos suunnittelisit oman kimpun? Mitä jos joukkoon laittaisi koristekiviä, koristehiekkaa tai simpukoita?

 Valokuvat, piirustukset ja muut rakkaat muistot ansaitsee arvoisensa kehykset.
Tässä osa kehysvalikoimasta. Erikoisempia kehyksiä, esim. sydämenmuotoisia kehyksiä löytyy myymälän keskiosasta, samalta alueelta kuin esim. sisustustarrat ja pienet sisustustavarat.

 Trikookude ei ole sisustustuote, mutta mielestäni mainitsemisen arvoinen sisustustuotteita itse tekevälle. Kuteita käytetään mm. mattoihin ja sisustuskoreihin. Mikäli olet aloittamassa käsityötä, mihin kudetta tarvitsee, kannattaa ostaa kerralla oikea määrä, koska jos kude loppuu kesken ja tietty väri on loppuunmyyty, sitten harmittaa.

 Vahakangas on kiva esim. keittiön pöytäliinana, koska sen voi pyyhkiä helposti.
Vieressä kivoja ajatelma magneetteja.

 Kuka sanoo, että ovimaton pitäisi olla tylsä?

 Kissaihmisen löytö. Monesti Facebookin kissaryhmissä kysellään "mistä näitä saa?" niin ainakin Hovimäellä oli tätä suloista keittiöpyyhettä. :)

 Ostoskassi äidille, kahvikuppi pomolle? Kahvikupeissa on monenlaisia ammatteja, löytyyköhän omasi joukosta? Työttömällekin on oma mukinsa!

 Lahjoja esim. vauvakutsuille tai ristiäisiin.

 Sisustustarroja.

Keskellä sisustusosastoa on tuotteita laitettu kauniisti esille.
Kuvassa vasemmalla sisustustauluja, takana saunatuotteita. 
Saunatuotteita on myös oikealla toinen hylly, joten jos tuotteita etsii himosaunojalle, täältä löytyy!

Kiitokset Hovimäelle yhteistyöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)