torstai 8. helmikuuta 2018

Käsityökopan ja lehtipinon siivous - mitä löytöjä tein?

Yhtenä päivänä tylsyys iski ja mietin, mikä voisi olla sellanen sopiva siivous/järjestelyprojekti. Mitään kovin isoa ei jaksaisi, mutta aina voi kuitenkin edes jotain pientä. Monesti olen katsellut lankakoriani, joka pursuaa jos jonkinlaista lankaa ja koskaan ei meinaa heti löytää sitä, mitä etsii. Päätin siis lopulta kaataa koko lankakopan sängylle ja järjestää korin uusiksi: virkkauslangat tiettyyn osaan koria ja esim. amigurumeissa käytettävät puuvillalangat toiseen kohtaan. Korin reunaan puikot ja muu tilpehööri, päälle pari pussukkaa. Koria siivotessa löytyi jos jonkinlaisia löytöjä. 

 Siistittyyn käsityökoriin jäi lankoja, joita todennäköisesti lähiaikoina käyttää.
Koriin jäi myös Tuulia designin tarvikepakkauksia ja jämälankoja, jos vaikka keksisi jonkun kivan jämälankaprojektin.

Käsityökorin siivoamisen jälkeen innostuin myös selaamaan hyllyssäni olevan käsityölehtipinon. Käsityölehtipino vei kirjahyllystä älyttömästi tilaa, joten päätin ottaa äidistäni mallia ja selata lehdet ja ottaa mielenkiintoisimmat ohjeet talteen. Ehjät lehdet, joita ei tarvitse voisi myydä tai lahjoittaa eteenpäin.

Mitä löytöjä tein käsityökoristani ja lehtipinosta?

 Käsityökorista löytyneitä kivoja pikku yllätyksiä. Muoviset neulat ja silmukkamerkit ostin joskus käsityömessuilta Finn Tecomerilta ja kissa-mittanauha taisi olla englanninkielisen virkkauslehden kaupanpäällinen.

 Keskeneräisiä käsityöprojektejahan piisaa, joista samalla löytää kadonneita koukkuja. Tässä näyttää olevan pussukka kesken. Otin pussukan sivuun, jos saisi sen vaikka valmiiksi joku päivä.

 Pom pom-laitteet ovat kyllä olleet itselläni näkösällä, mutta ohje hukassa. Nyt löytyi sekin.
Pitää joku päivä kokeilla, miten pom pomin tekeminen näillä sujuu.

 Joskus innostuin tekemään kasan sydämiä. En nyt muista, miksi tein niitä näin monta. Oliko tarkotus antaa lahjaksi tai tehdä joku isompi projekti? Vai oliko sydänten tekeminen vain niin hauskaa?

Jotta käsityökori ei ihan pursuaisi langoista yli, päätin laittaa jotain lankoja varastoon sivummalle.
Ja miten niin tykkään vaaleansinisestä/turkoosista? :)

Selatessani lehtiä löysin vaikka mitä kivoja ohjeita ja ohjevihkosia, jotka olin jo kokonaan unohtanut. Etenkin englanninkielinen virkkauslehti oli löytö. Katsokaa nyt tuota ihanaa mäyräkoiraa lehden kannessa. <3

Seuraavaksi taidan ryhtyä varastossa olevan lankalaatikon järjestelyyn...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)