torstai 8. maaliskuuta 2018

Turun kädentaitomessut / Taide- ja Antiikkimessut - Lippuarvonta + mitä odotan messuilta?

Kädentaitomessuja järjestetään ympäri vuoden pitkin Suomea, joista itse olen tähän mennessä käydyt Tampereella ja Rovaniemellä. Tampereen messut ovat todella valtavat ja Rovaniemen messut ovat puolestaan melko pienet. Monesti olen miettinyt, että olisi kiva käydä jossakin ns. sopivan kokoisilla messuilla ja monesta vaihtoehdosta valitsin Turun. Valitsin Turun, koska sinne on helppo matkustaa junalla, messuille pääsee helposti Turun rautatieasemalta ja Turun messukeskus paikkana on tuttu ja sopivan kokoinen. Messuilla suhtaudutaan hyvin myös bloggaajiin. Odotan todella innolla tulevia messuja ja olen todella iloinen, että myös äitini tulee seurakseni Turkuun mukaan. Mukavaa, ettei yksin tarvitse reissata ja messuilla. Turun Kädentaitomessut järjestetään 17.-18.3.2018. Samaan aikaan järjestetään myös Turun Taide- ja Antiikkimessut. Listasin tähän julkaisuun muutamia näytteilleasettajia, mitä messuilta eniten odotan ja lisäksi sain myös kaksi lippua messuille arvottavaksi! Ehkä sinulle ja ystävällesi?


Lippuarvonta!

Osallistu arvontaan ja voita kaksi kappaletta lippuja Turun Taide- ja Antiikkimessuille, sekä Turun Kädentaitomessuille. Tapahtumat ovat samaan aikaan. Voit osallistua arvontaan kolmella tapaa:
1. Kommentoimalla tätä julkaisua nimelläsi tai nimimerkilläsi ja toimivalla sähköpostiosoitteella.
2. Lähettämällä sähköpostissa nimesi tai nimimerkkisi, sekä toimivan sähköpostiosoitteen osoitteeseen venlanmaailma [ät] luukku.com. [ät] korvataan @-merkillä.
3. Kommentoimalla Venlan maailman Facebook-sivulla olevaan julkaisuun.
Huomioithan, että voit osallistua vain yhden kerran. Jos henkilö yrittää osallistua esim. kaikilla kolmella tavalla, henkilö poistetaan arvonnasta. Vain yksi osallistuminen per henkilö. Voit toki vinkata arvonnasta esim. ystävällesi. Arvonta suoritetaan perinteisellä tavalla: nimet lappuihin, laput kippoon ja nostetaan yksi nimi, joka on voittaja. Osallistumisaikaa on su 11.3.2018 klo 23.59 asti ja voittaja arvotaan seuraavana päivänä. Voittajaan ollaan yhteydessä joko Facebook-viestillä tai sähköpostilla ja liput lähetetään 1-luokan kirjeenä. En vastaa mahdollisista Postin virheistä. Onnea arvontaan!

Mm. seuraavia näytteilleasettajia odotan erityisesti kädentaitomessuilta:

Lankakissan osastolla on lankojen lisäksi mm. erilaisia kirjontatöitä ja timanttimaalauksia.

Odotan mielenkiinnolla, mitä Kangaskapina ottaa isosta valikoimastaan messuille mukaan.


Helmien talo tuli itselleni tutuksi Rovaniemen kädentaitomessuilta, josta tuli myös ostoksia tehtyä. Osasto oli ainakin Rovaniemellä tosi ihana ja asiakkaita piisasi. Odotan innolla, mitä uusia helmiä ja ideoita Helmien talo tuo Turkuun mukanaan. Saamieni tietojen mukaan osastolla olisi tuotteiden lisäksi myös työnäytöksiä.


Ompelutöissä tykkään käyttää erilaisia puuvillakankaita. Almandiinillä on useita supersuloisia kuoseja.


 Neulomoa pidetään monin tavoin hyvänä tuotemerkkinä. Tuotteet ovat kotimaisia, vaatteet sopivat arkikäyttöön, vaatteita on monia eri kokoja ja niitä on myynnissä hyvin pitkin Suomea. Neulomo on tehnyt Facebookkiin oman tapahtuman osallistumisestaan Turun kädentaitomessuille, tapahtumaan pääset tästä linkistä. Mielenkiinnolla odotan, mitä Neulomon osastolta löytyy.

Käsitöiden, kevään ja messujen iloa! <3

3 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia poimintoja! Olisipa mukavaa käydä katsastamassa ne itse messuilla. Mukana lippuarvonnassa ansosa(at)netti.fi

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanan oloiset messut !ote kans olen haaveillut reissusta tuonne.olen monesti käyny Seinäjoella tai Tampereella messuilla.

    VastaaPoista
  3. Itse odotan myös kangaskapinan messutarjontaa (treen messuilla tungos esti tutkimisen)! Osallistun arvontaan: katri.majamaki@hotmail.com

    VastaaPoista

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)