torstai 15. maaliskuuta 2018

Katsaus Aikuisten värityskirja Wonderlandiin osa 10

Aikuisten värityskirja Wonderland on edennyt jo kymmenenteen osaan. Kuten arvata saattaa, tässä numerossa näkyy kevät ja värityskirjasta löytyykin paljon mm. kukkia ja eläimiä. Lisäksi löytyy erilaisia herkkuja, tavaroita, vaatteita, ihmisiä, mandaloita ja jopa lohikäärme. Väritin tämän värityskirjan kuvia talvilomalla ja useampi aikuinen ja lapsi ihasteli, miten kauniita kuvia värityskirjassa on. Kannattaa siis ainakin selata!

Wonderland nro 10 kansikuva.

Värityskirjan löytää ihan tavallisista marketeista ja kioskeista, joissa on hyvin varusteltu lehtipiste. Värityskirjan voi ostaa myös Kolmiokirjan nettisivuilta. Hintaa värityskirjalla on 6,95 e ja palautusviikko on viikko 15. Palautusviikko tarkoittaa, että tuolloin tämä numero otetaan pois myynnistä ja uusi numero tulee tilalle. Alla vielä muutamia poimintoja värityskirjasta, sekä muutamia omia värityksiäni:

Tämän tyylisiä ihmisiä on tässä värityskirjassa yhteensä 3. 
Kuvat voisivat hyvin sopia johonkin fysioterapeutin huoneeseen tms?

Piti ihan tarkistaa, onko sama kuva kahteen kertaan, mutta ei ihan.
Saman tyylinen kissakuva kylläkin. Jotain meille kissaihmisillekin!

Voisin kuvitella, että lohikäärme on toivottu värityskuva ja sellainenhan tästä numerosta löytyy!
Kuten huomata saattaa, todella yksityiskohtainen kuva kyseessä.

Värityskirjassa on useita kuvia vaatteista ja tavaroista.

Värittämäni unisieppari ja pöytävalaisin. Otin värityskirjasta kopioita omaan käyttöön, koska en malttanut värittää kuvia kirjasta, sillä Stabilon kuitukärkikynien jälki näkyisi ikävästi myös seuraavan sivun kuvaan. Lisäksi ajatuksena oli, jos joku kuva onnistuisi oikein hyvin, kuvan voisi kehystää ja laittaa seinälle.

Toinen tyttö haaveilee ja toinen nauttii keväästä. Vasemmanpuoleinen kuva on täysin puuväreillä väritetty ja oikeanpuoleisessa on käytetty sekä puuvärejä, että Stabilon kuitukärkikyniä. Oikeanpuoleinen kuva on vielä vähän kesken, koska en osaa päättää, millä väreillä loput värittäisin. Ideoita?

Rentouttavia värityshetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)