tiistai 4. syyskuuta 2018

Suosikkini Ihana-lehdestä 3/2018

Syksy ja uudet, ajankohtaiset askartelulehdet ovat ilmestyneet! Uusimmassa Ihana-lehdessä on vaikka mitä ihanaa, joista olen poiminut tähän julkaisuun omat suosikkini. Ihana-lehti 3/2018 on myynnissä lehtipisteissä viikkoon 39 asti. Lehden ja aikaisempia numeroita voi tilata myös Ihana-lehden verkkokaupasta.

 Ihana 3/2018 syysnumero.
Kannessa syksyiset betonikurpitsat, joiden ohje löytyy sivuilta 8-10. 
Lehdessä on myös ohje betoniseen puutarhatonttuun.

 Ihana-lehden 3/2018 sisältöä. Uusin numero esitellään aina myös Ihana-lehden verkkosivuilla, jonka jälkeen vanhat numerot siirtyvät Ihana-lehden verkkokauppaan.

 Sivuilla 12-15 tutustutaan kalkkimaalisprayn mahdollisuuksiin.
Tätä haluaisin jossain vaiheessa kokeilla.

 Vuoden käsityötekniikkaa kirjontaa voi myös hyödyntää kivoihin muistikirjojen kansiin.
Ohje sivuilla 20-21.

 Edellisvuoden käsityötekniikkaa makrameeta ei ole myöskään täysin unohdettu.
Nätin makramee-valaisimen ohjeen löytää sivuilta 26-27.

 Sizzixin Bigz stansseilla on hintaa, mutta niillä voi leikata niin monenlaisia materiaaleja ja näin saada aikaan vaikka mitä ihania askarteluja. Sulkastanssi on yksi suosikeistani, jolle tämän ohjeen myötä tulee taas uutta käyttöä. Ohje sivulla 30.

 Korukulhoja kasvikuvioin. Mitä jos käyttäisi erilaisia kasveja ja maalaisi kulhon?
Ohje sivuilla 34-36.

 Onkohan origamista tulossa uusi sisustustrendi? Lyhyen ajan sisään on ilmestynyt kaksi kirjaa: Sisusta paperilla ja Sisusta taitellen. Kummatkin kirjat liittyvät sisustamiseen ja origamitaitteluun. Nyt myös Ihana-lehdessä on ohje origamilinnuista tehtäviin ovikranssiin ja -mobileen. Origamilinnut sivuilla 45-47.

 Luonnonmateriaaleja voi hyödyntää hyvin monenlaisiin askarteluihin, esimerkiksi kauniiseen luontotauluun. Ohje sivuilla 54-55.

 Minne laittaisit tämän supersöpön keijun? Olohuoneeseen? Lastenhuoneeseen? Puutarhaan? Pavekkeelle? Ovikranssiin? Ohje sivuilla 60-61.

Joskus olen nähnyt netissä erilaisen ohjeen raaputusarpoihin, jossa raaputettava pinta valmistetaan itse. Pikku-Ihanan ohjeessa käytetään J.K. Primecon valmiita raaputustarroja, joka on ainakin itselleni ihan uusi tuote. Vaikka ohjeen arvat ovat suunnattu isänpäivään, arpojahan voi tehdä vaikka minkälaisia esim. äidille, ystävälle, rakkaalle... Jos tykkäät antaa arpalahjoja lahjaksi, jossa voittaminen on epävarmaa, mitä jos mukaan laittaisi tällaisen itsetehdyn arvan, missä olisi varma, kiva voitto? Ohje arpoihin sivulla 62.

Ihanaa syksyä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)