perjantai 7. syyskuuta 2018

Monden pop-up kirppis tulee taas! Tutustu pöytiimme ennakkoon!

Monden pop-up kirppis tulee taas! Tapahtuma on osa Rovaniemi-viikkoa ja samaan aikaan järjestetään myös plogging- roskajuoksu. Lisätietoa kirppiksestä ja roskajuoksusta löydät mm. tapahtuman Facebook-sivulta. Itse osallistumme ainoastaan kirpputorille ja tällä kertaa meillä on peräti kaksi pöytää. Toinen pöytä omistetaan sekalaiselle tavaralle ja toisesta puolestaan tulee enemmän käsityöpainotteinen. Käsitöiden ystävälle löytyy niin kirjoja, lehtiä, materiaaleja kuin valmiitakin käsitöitä. Toivottavasti jotain mieleistä! Sekalaisista tavaroista löytyy esim. koruja, kortteja, pieniä leluja, kynttilöitä... Lisäksi tulevaa jääkiekkokautta varten mieheni myy käytettyjä kiekkoja.

Kirpputori järjestetään sunnuntaina 9.9.2018 Nuorisokeskus Mondella, osoitteessa  Pohjolankatu 6, 96101 Rovaniemi. Tapahtuma on avoinna klo 11-16. Kannattaa tulla ajoissa, että pääsee käsiksi parhaimpiin tavaroihin. :) Varaathan mukaasi käteistä rahaa - mielellään pientä. Aivan lähellä, K-Supermarketilla on myös pankkiautomaatti. Parkkipaikkoja puolestaan löytyy Kauppatorilta, Pohjolankadulta ja K-Supermarketilta, mutta huomioithan, että K-Supermarketin parkkipaikat ovat tarkoitettu kaupan asiakkaille. Nuorisokeskukselle on esteetön kulku.

Alla hieman esimakua kirpputorista ja mitä meidän pöydistä löytyy:

Nuorisokeskus Monde sijaitsee kauppatorilla. Tämä kuva on otettu Kauppatorin K-Supermarketilta päin, josta menee rappuset torille.

Monenlaisia, hyvässä kunnossa olevia kirjoja. Paljon käsityökirjoja!

Monenlaisia postikortteja 0,10 e/kpl

Koruja ym.

Jotain myös sisustukseen!

Leluja.

Itse tehtyjä käsitöitä: valeampiaispesiä, patalappuja, rintaneuloja...

Lankoja 1 e/kerä.

Paljon käsityölehtiä: Suuri Käsityö, Novita, Simply Crochet ja muutama (kuvassa olevat) muu lehti.

Kaikki napit ja merkit 0,10 e/kpl. Lisäksi myös nauhoja ym. käsityötavaraa.

Mieheni myy jääkiekkoja 0,50 e/kpl. Kiekkoja on paljon!

Toivottavasti nähdään kirpputorilla! :)

1 kommentti:

  1. Moi! Tänä vuonna taas pop up kirppis Mondella tiistaisin klo. 10-15 ja torstaisin 12-18. Myymään ovat tervetulleita kaiken ikäiset!
    -roosa, nuoriso-ohjaaja ��

    VastaaPoista

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)