tiistai 5. heinäkuuta 2016

Tunnelmia kesälomalta 2016 osa 2 - välillä kotonakin (Rovaniemi)

Jo pelkästään kesäkuu oli täynnä monenlaista ohjelmaa. Aikaisemmassa tunnelmia kesälomalta 2016 -julkaisussa kerroin, mitä kaikkea teimme mm. Virtasalmella, Nokialla, Sastamalassa ja Tampereella kesäkuun alussa.  

Palasimme kotiin Rovaniemelle ke 15.6. ja vietimme seuraavat pari viikkoa ihan kotona. Kotona olen tehnyt rauhassa mm. blogijuttuja, värittänyt värityskirjoja, ottanut kuvia ja rentoutunut. Olemme myös käyneet kaupungilla ja tivolissa. Kivaa, että tänne pohjoiseenkin saadaan huvipuistotunnelmaa edes hetkeksi! Kivaa oli myös, että meille kaikki laitteet oli tivolissa ihan uusia kokemuksia, koska koskaan aikaisemmin emme ole tivolissa käyneet.

 
Maailmanpyörästä oli upeat näkymät niin tivolin alueelle kuin muuallekin Rovaniemelle.

Koska Rovaniemellä on pari todella hyvää kirpputoria, on niilläkin tullut käytyä. Viimeksi kun Vintikillä kävin, oli ainakin elokuvatarjontaa paljon. Kävimme myös keskiviikkona 29.6. järjestetyssä Oikaraisen koulun kirpputorilla, missä myytiin koulun tavaroita. Halusin käydä paikalla ihan mielenkiinnosta ja ajatuksella: "no katsotaan löytyskö sieltä jotain kivaa". Jotenkin ajattelin, että kyseessä olisi ihan rauhallinen, mukava kirpputori mutta huh huh, väkeä oli -todella- paljon. Hyvä kun liikkumaan pystyi joissakin tiloissa. Huomasin, että vanhat julisteet esim. eläimistä ja maailmasta olivat todella haluttuja. Itselleni mukaan tarttui yksi oppikirja, joka on itselleni omasta lapsuudesta tuttu. Mukaan tarttui myös käsityökirja, käsityölehti, sekä pari lasten kudontakehystä. Nämä ja miesystäväni ostama paksu satukirja maksoivat yhteensä 10 euroa.
 
Oikaraisen koululla oli myynnissä kaikkea, mitä nyt vanhasta koulusta (ala-asteelta) löytyykin: koulukirjoja, lehtiä, pelejä, opetusmateriaalia, käsityömateriaalia ym.

Niin joo, ja tietysti olemme myös geokätköilleet. Itse olen löytänyt tähän mennessä 263 kätköä, miesystäväni, joka on enemmän kätköilyä harrastanut, on löytänyt 860 kätköä. Oma tavoitteeni on saada 300 kätköä tämän vuoden puolella, saa nähdä tuleeko onnistumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)