lauantai 23. heinäkuuta 2016

Tunnelmia kesälomalta 2016 osa 5 - Tamperella, Nokialla ja matkalla kotiin Rovaniemelle

Vantaan reissun jälkeen suuntasimme vanhempieni luo Nokialle. Nokialta kävimme mm. Tampereella moikkaamassa veljeäni, Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla, Lempäälän Ideaparkissa, kirpputoreilla ja useita kertoja uimassa. Oli mukava käydä välillä vanhemmillakin!

 Ideaparkissa oli parhaillaan Lego Park, missä sai rakennella itse ja ihailla muiden tekemiä töitä.

 Tampereen Lielahdessa sijaitsevalla Jonnan Kirppiksellä on paljon pieniä, kivoja leluja niin lapsille kuin aikuisillekin. Käsittääkseni jotkut ponejakin keräilee? Muutenkin hyvä kirppis, suosittelen!

 Grillailua.

Miesystäväni lähti aikaisemmin Nokialta jatkaen matkaansa omille vanhemmilleen. Itse jäin vielä muutamaksi päiväksi omille vanhemmilleni ja lähdimme yhdessä ti 19.7. äitini kanssa kohti Rovaniemeä. Oli mukavaa, kun junassa oli seuraa. Matka tuntui muutenkin lyhyemmältä. Huomasin, että juna ei pysähtynyt kaikilla asemilla, joilla on aikaisemmin pysähtynyt. Muistin, että VR on mainostanut entistä nopeampia matkoja, johtuisikohan muutos siis siitä?

Kärrystä ostetut muffinssi ja kahvi.

Mielenkiinnosta tutkin kärrymyynnin hinnastoa. Tiedän, että äitini on kova kahvin ystävä, joten kysyin, pitäisikö testata kärrymyynnin taso? Muffinssilla ja kahvilla/teellä/kaakaolla oli yhteishintaa tarjouksessa 4,50 e. Muffinssi oli reilun kokoinen vadelmamuffinssi. Tuotetietoja kun tutkin, kyseessä oli ilmeisesti jonkinlainen pakaste, mikä oltiin sulatettu. Hyvä muffinssi oli kyllä, ei siinä mitään. Äitikin piti kahvistaan. Matka sujui hyvin ja Rovaniemellä odotti lämmin, kaunis ilma. Mukava palata välillä kotiinkin! Johan sitä oltiin melkein 3 viikkoa reissussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)