sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Aikuisten värityskirjoja osa 2 - Euforia ja Unihiekkaa

Kesällä olen tutustunut useaan aikuisten värityskirjaan. Aikasemmassa värityskirjajutussa tutustuttiin Aikuisten luovaan värityskirjaan sekä Wonderlandiin. Kummastakin värityskirjasta on nyt myynnissä uudet numerot. Tässä jutussa puolestaan tutustutaan Euforia -nimiseen väritys/puuhakirjaan, sekä Unihiekkaa -nimiseen värityskirjaan. Myös nämä ovat kummatkin Kolmiokirjan julkaisuja, joita löytyy ihan tavallisista supermarketeista ja hyvistä lehtipisteistä.


Euforia - 6,90 e

Euforia on siitä mukava värityskirja, että se ei ole pelkästään värityskirja, vaan mukana on kaikenlaista puuhaakin, lähinnä kirjoittamista. Tehtävissä kysytään paljon omasta elämästä: mitä se on joskus ollut, mitä se on nyt ja mitä tulevaisuudelta toivoo. Minkälainen olet ystävänä, lapsena/vanhempana, työtoverina tai ihmisenä ylipäätänsä? Miltä näyttää sukupuusi tai tyypillinen kauppalistasi? Minkälainen olit teininä? Mistä unelmoit? Missä olet hyvä, missä et? Euforiasta löytyy myös muutamia päiväkirjasivuja. 

 Tässä tehtävässä väritetään itseensä ja elämäänsä sopivia kuvia ja sanoja.

Euforia on ehdottomasti yksi suosikki väritys/puuhakirjoistani juurikin siksi, että se ei ole pelkästään värityskirja. Aikuisten puuhakirjoja näkee vähemmän, mutta niitäkin on kyllä ruvennut kauppoihin tulemaan, esim. pisteestäpisteeseen tehtäväkirjoja. Niissä taas on se miinus, että kirjat ovat sitten pelkkää sitä yhtä ja saman tyyppistä tehtävää. Euforian kaltaisia monipuolisia väritys/puuhakirjoja kaivataan lisää.

Tässä tehtävässä samoja kuvioita toistetaan koko sivu täyteen.

"Valmistuessaan, eli kokonaan täytettynä kirja muodostaa ajankuvan ja muiston tästä hetkestä, säilytettäväksi vaikka aina jälkipolville saakka."

 Unelmien pohtimista. Seuraavalla sivulla mietitään, kuinka unelmat kävisivät toteen.

Euforia on myynnissä 8.8.2016 asti.

Katso myös muiden värittämiä kuvia ja lisää omasi Instagramissa #euforiakirja.

Unihiekkaa osa 2 - 9,90 e

Värityskirjan takakannessa kerrotaan, että värityshetki illalla ennen unentuloa auttaisi nukahtamaan paremmin raskaan päivän päätteeksi. Ehkä tästä Unihiekkaa -värityskirja on saanut nimensä? Toisaalta myös värityskuvien teema saattaa kuvastaa unimaailmaa. Unimaailmahan ei tunne rajoja, eli on hyvin monipuolinen, aivan kuin tämä värityskirjakin.

Värityskirjassa piisaa alusta saakka väritettävää.

Värityskirjassa on hyvin monipuolisesti erilaisia värityskuvia, kuten unisieppari, tyttöjä, mies, kukkia, koukeroita, soittimia, eläimiä... Yhdellä sivulla on yksi värityskuva, joten värityskuvan voi huoletta värittää, leikata ja vaikka kehystää ilman, että kuvan toisella puolella olisi toinen ihana värityskuva. Huomasin tosin kuitukärkikynillä värittäessäni, että väri saattaa silti tarttua seuraavan aukeaman värityskuvaan hieman. Itse pidän kuitukärkikynillä värittäessäni kuvan takana esim. mainoslehteä, ettei seuraavaan kuvaan tarttuisi jälkiä.

Pientä ja söpöä kuitukärkikynillä.  

Kuvailisin värityskirjaa kivaksi, sopivan kokoiseksi ja monipuoliseksi. Itselleni ainakin iski valinnan vaikeus, minkä kuvan värittäisi ensin.  

Värityskuvan aloittamista puuväreillä.

Unihiekkaa on myynnissä 31.8.2016 asti.

Katso myös muiden värittämiä kuvia ja lisää omasi Instagramissa #väritysunihiekkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)