maanantai 18. heinäkuuta 2016

Suomenlinnan lintuja - ja kissa

Kävimme Suomenlinnassa keskiviikkona 6.7.2016. Sää oli todella aurinkoinen ja päivän auringossa olon jälkeen olin aivan palanut. Aurinkorasva olisi ollut tarpeellinen. Suomenlinnassa etsimme geokätköjä, ihailimme maisemia ja historiaa, sekä itse otin todella paljon valokuvia. Suomenlinnassa oli lintuja paljon, etenkin valkoposkihanhia. Jotenkin innostuin todella paljon kuvailemaan juurikin lintuja. Eläimiä on aina kiva kuvata, yleensä tosin kuvaan kissojani. Löytyi Suomenlinnasta yksi kissakin!

Lokkeja näkyi niin Kauppatorilla, lautalla kuin Suomenlinnassakin. Ehkä kyseessä ei ole mikään maailman ihanin lintu, mutta kivan kuvan sai mielestäni lokistakin.

Valkoposkihanhia on Suomenlinnassa todella paljon. Käydessäni Suomenlinnassa en tiennyt, mitä kyseiset linnut ovat, vaan googletin tietoa linnuista jälkeenpäin. Joukossa oli muutamia poikasiakin.

Valkoposkihanhi nauttimassa kesäpäivästä.

Rannalla huomasimme joutsenia kokonaisen perheen: 2 aikuista ja 2 poikasta. En ole koskaan nähnyt joutsenia näin läheltä. Kauniita lintuja.

Ihanat pikkuiset. <3

Suomenlinnassa näkyi paljon koirien ulkoiluttajia, mutta näkyi saarilla yksi kissakin. Kissa liikkui vapaana ja yritti mennä taidekauppaan sisälle - ei päässyt. Monet turistit yrittivät silittää kissaa, itse pysyin kissasta vähän matkan päässä koittaen ottaa kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)