maanantai 22. toukokuuta 2023

My day: 13.5.2023 - Korvakoruja ja Euroviisuja

Joku aika sitten katselin ensimmäistä kertaa elämässäni my day -tyyppisen Youtube-videon, jossa eräs julkisuuden henkilö kuvaili päiväänsä aamusta iltaan. Mietin, että olisi kiva itsekin joskus tehdä joku vastaavia blogijuttuja, mutta lähdin miettimään päiviäni: ei niissä ole mitään mielenkiintoista, mikä lukijoita kiinnostaisi! Toisaalta, ei tuon julkkiksenkaan päivä ollut mikään normaali, joten, mitä jos kirjoittaisikin joistain spesiaalipäivistä, joissa jotain sisältöä onkin?

Toukokuun 13. päivä järjestettiin Jyväskylässä Crazy Granny Designin korvakoruja & cocktaileja -tapahtuma, johon halusin osallistua, joten lähdin aamupäivällä Jämsästä junalla kohti Jyväskylää. Ensin poikkesin ideoimaan korvakoruja, sitten kävin hieman kaupoilla, Jyväskylän keskustassa kun satuin olemaan. Palattuani takaisin Jämsään, hain paikallisesta kiinalaisesta ravintolasta ruokaa. Alkuillasta kävimme mieheni kanssa saunassa, katselin, kun mieheni pelasi The Last of Us Part II -peliä, katselimme Suomi-Saksa jääkiekko-ottelun ja päivän päätti Euroviisut. Monenlaista mielekästä tekemistä siis mahtui tähän päivään!


Pendolinolla Jyväskylään. Kuva Jyväskylän rautatieasemalta.Korvakoruja & cocktaileja tapahtuman idea on niinkin simppeli, kuin suunnitella mieleisiä korvakoruja ja juoda cocktaileja. Itse tosin jätin cocktailit väliin, koska ensinnäkään en juo alkoholia. No olisihan niitä alkoholittomiakin, mutta hinnat on todella kalliita. Säästin rahani mielummin isoihin korvakoruihin, jotka kokosin erilaisista sinisistä, turkooseista ja hopeisista peilipaloista. Toivottavasti vastaavia tapahtumia tulisi Jyväskylään useamminkin!


Sitten ostoksille! Jos miettii Jyväskylän keskustan vakiokauppoja, missä tulee käytyä, on Sinelli niistä yksi. Nyt ei ollut mitään varsinaista asiaa, mutta joskus liikkeistä huomaa kivoja ideoitakin, jotka haluaa ottaa talteen. Joskus saattaa olla jotain tarjouksiakin tai tehdä löytöjä. Koska olin liikkeellä ennen äitienpäivää, oli esillä erilaisia äitienpäivän lahjaideoita.


Käärijä huuma oli vallannut Sinellinkin!


Normalissa kirjoittelin ylös tuotteiden hintoja, jos joskus saisin tehtyä hintavertailuja erilaisista tuotteista eri kaupoissa. Moni rakastaa Normalin kosmetiikkavalikoimaa, mutta itse rakastan erilaisia suklaita, mm. näitä erilaisia Kinder-herkkuja!


Koska aikaa oli vielä jäljellä, ajattelin poiketa vielä Keskustan Kirppiksellä. Käynti oli ainakin tällä kertaa pettymys, enkä löytänyt mitään mielenkiintoista. Kuvassa Keski-Suomen ESY:n pöytä, jonka tuotot menevät eläinsuojeluyhdistykselle!


Matka kohti Jämsää alkamassa. Kuva junan ikkunasta.


Halusin kiinalaisesta jotain härkää, enkä oikein osannut valita listalta.
Valitsin sitten härkää rautapannussa ja hyvää oli!Katselen lähes aina, kun mieheni pelaa jotain playstationilla. Monien pelien seuraaminen on kuin jotain hyvää sarjaa katsoisi. Parhaillaan mieheni pelaa The Last of Us Part II -peliä. Ensimmäisen The Last of Us -pelin hän pelasi jo kauan aikaa sitten ja joku aika sitten katsoimme myös ensimmäisestä pelistä tehdyn sarjan. Pian sarjan katsomisen jälkeen meille ilmestyikin Playstation 4 ja kyseisen pelin jatko-osa. Nyt seuraamme mielenkiinnolla tarinaa!


Televisiosta piisasi katsottavaa, kun ensin katsoimme Suomi-Saksa pelin ja sen jälkeen Euroviisut. Koska ohjelmat menivät hiukan päällekkäin, mieheni katsoi ottelun loppuun olohuoneesta ja itse aloitin viisuja tietokoneelta. Itse tykkäsin tämän vuoden Euroviisuista, vaikka lopputulos nyt ei mennytkään oikein. Viisujen jälkeen kello olikin jo paljon ja kyllä uni maistui!

Oletko tehny my day julkaisuja?
Kiinnostaako muiden my day julkaisut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)