lauantai 1. elokuuta 2020

Tunnelmia kesältä 2020 osa 2 - heinäkuu

Heinäkuun voisi oikeastaan jakaa kolmeen osaan. Alussa olin Laku-kissan kanssa kahdestaan kotona, kun miesystäväni oli reissussa. Sitten vietimme miesystäväni kanssa hetken yhdessä aikaa kotona ja sitten puolestaan oli oma vuoroni lähteä reissuun. Tänä vuonna oli ollut tarkoitus, että äitini ja siskon tyttö olisivat tulleet luokseni viikoksi hoitamaan Lakua, että olisimme päässeet yhdessä mieheni kanssa johonkin reissuun, mutta korona sotki suunnitelmat. Olisin kovasti halunnut esim. Linnanmäelle, mutta tänä vuonna se ei koronan takia houkuttele. Heinäkuun alussa miesystäväni kävi omien vanhempiensa luona, heinäkuun lopussa puolestaan itse kävin omien vanhempieni luona. Koska heinäkuun alku oli niin "tavallista elämää", päätin tähän julkaisuun laittaa vain reissukuviani. Reiluun viikkoon mahtui monenlaista puuhaa niin Nokialla, kuin Tampereellakin!

Vanhempien Arska-kissa nauttii kesästä.

 Yhtenä päivänä poikkesimme Tampereen Lankamaailmassa. Kannattaa ehdottomasti poiketa, jos esim. neulonta ja virkkaus on lähellä sydäntä. Vieressä on myös Eurokangas!

 Siskon Tessa-koira odottaa kiltisti vadelmaa. 
Oli ihana nähdä myös veljen kissat Tampereella!

 Nokialle avattiin joku aika sitten Pancho Villa, joka sattuu olemaan suosikki ravintolaketjuni. 
Pitihän se käydä testaamassa ja hyvää oli! Kuvassa Meksikolainen lehtipihvi.

 Nokialla avattiin äskettäin myös uusi kirjasto, mikä kiinnosti itseäni. 
Kirjasto on ihan älyttömän upea!

 
 Yhdessä vanhempieni kaapeista on laatikko, missä on kaikkia lapsuusmuistojani.
Ala-asteella oli iso juttu kerätä gogoja, joita kertyi itselleni melkonen pussukka!

Vanhempieni toinen kissa, Iines, jota myös Iinaksi kutsutaan.

 Vietimme äitini kanssa yhden Tampere-päivän, jollon kiertelimme kaupoilla, kävimme kahvilassa ja syömässä. Ilma oli upea!

 Kävimme Koskikeskuksessa Ståhlbergin kahviossa. Missä tahansa kahviossa kakkupalat ovat kalliita, mutta ajattelimme asian niin, että harvoinpa sitä kahviossa kakkukahveilla käy.

Äidilleni kaikki puutarhajutut ovat lähellä sydäntä ja itse pidän kaikista hyötykasveista, mistä saa jotain syötävääkin. Oli ihana nähdä, miten satoa oli ilmestynyt! Perunaa, salaattia, persiljaa, kurkkua... Oli hyvää!

Kiitos perheelleni kivasta reilusta viikosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)