sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

Mitä aion tehdä poikkeusajan päätyttyä?

Monet ovatkin jo ehtineet kysyä, mitä ihmiset aikovat tehdä kun poikkeusaika on ohi? Oikeastaan tähän on vaikea vastata, koska kukaan meistä ei tiedä milloin poikkeusaika on ohi ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mistä sitä ikinä tietää, vaikka koronaviruksen jälkeen alkaisi joku uusi kriisi uusine poikkeusjärjestelyineen? Haaveilla toki voi. Itse haaveilen, että viimeistään syksyllä olisi sellainen tilanne, että edes joistain rajoituksista voitaisiin hieman hellittää. 

Itse kaipaan seuraavia asioita, joita todellakin aion tehdä poikkeusajan päätyttyä:

Kuva: Pixabay.

Uimaan
Kaipaan niin kovasti uimahallia/kylpylöitä! Vesijuoksu ja uiminen on tehokasta liikuntaa ja porealtaassa on niin ihana rentoutua. <3

Kuva: Pixabay.
 
Kirjastoon
Olen aina arvostanut kirjastoa, mutta nyt arvostuksen määrä on noussut entisestään, kun kyseistä palvelua ei ole tarjolla. Haluaisin niin jo palauttaa lainaamani lautapelin ja kirjan ja tehdä uusia lainoja. Olisi kiva lainata esim. uusia askartelulehtiä. 

Kuva: Pixabay.
 
Ravintolaan syömään
Ravintolassa käyminen on aina mukavaa, mutta erityisesti haluaisin ravintolaan syömään ihan sen takia, että tukisi niitä ravintoloita, mistä itse kovasti tykkää. Omia suosikkiravintoloitani Rovaniemellä ovat Ravintola Rinne Feenix (hyvä lounas/buffet), Da Zhong Hua (kiinalainen, myös buffet), Marmaris Pizza & Kebab (hyvät pizzat ja kebabit), sekä Pancho Villa Rovaniemi (meksikolainen). Jos siis olet tulossa Rovaniemellä joskus käymään, suosittelen näitä!

Kuva: Pixabay.
 
Vanhemmille kylään
Jos menen yksin vanhemmilleni, kulkemiseen käytän junaa. Ensin kuljen Rovaniemi-Tampere välin yhdellä junalla, Tampere-Nokia välin toisella junalla. Junalla matkustaminen ei nyt koronan aikana houkuta, eikä myöskään Tampereella käyminen. Kun pandemia on kunnolla Suomesta ohitse, matkustamista voi ajatella silloin. 

Kuva: Pixabay.
 
Retkeilyä miesystävän kanssa
Jo pelkästään Suomessa on vaikka mitä nähtävää! Lisäksi monet ihmiset Rovaniemeltä käyvät usein myös Ruotsin puolella Haaparannassa shoppailureissulla. Kaipaan Tornio-Haaparannan retkiä, retkiä Levin tai Kuusamon kylpylään ja tietysti retkiä etelä- ja itäsuomeen. Geokätköilyretket, nähtävyydet, museot, huvipuistot, kotieläinpihat, paikalliset kaupat... Aina löytyy jotakin uutta ja kivaa nähtävää!


Mitä sinä aiot tehdä, kun poikkeustila on ohitse?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)