perjantai 17. toukokuuta 2019

Vierailulla Kellopeli Lifestyle Clinicillä + arvonta!

Kellopeli Lifestyle Clinic on vuonna 1988 perustettu yritys, joka tunnettiin aikaisemmin nimellä Kellopeli Appelsiini. Liikkeen perustajat Jyrki, Harri ja Mikko myivät alunperin itse valmistamiaan alumiinikehyksisiä sisustustauluja ja moderneja peli- ja lasitaustalla olevia seinäkelloja, joita myytiin myös yritysmarkkinoille. Valikoima muuttui pikkuhiljaa kysynnän vuoksi mm. kasettisoittimiksi, televisioiksi ja muuksi kodin elektroniikaksi. Vuonna 1991 tiimiin tuli myös Riitta. Alunperin Kellopeli sijaitsi Hotelli Presidentin talossa ja liikkeen paikka on vaihdellu vuosien mittaan, mutta tänä päivänä Kellopeli sijaitsee hyvällä paikalla Simonkadulla, Helsingissä. Kellopeli muuttui Lifestyle Cliniciksi noin 17-vuotta sitten, jolloin myös koko valikoima uudistui. Tavaraa tulee ympäri maailmaa, etenkin Euroopasta. Valikoima on monipuolista ja siihen vaikuttaa liikkeen tällä hetkellä kolme työntekijää, Riitta, Jyrki ja Hannu. Kellopeli haluaa myydä uniikkeja tavaroita ja nimenomaan erilaisuus on tuonut liikkeelle kiitosta. Myös sisustustrendejä löytyy, mitä saattaa löytää muistakin kaupoista, esim. hauskat mukit ja magneetit, kynttilät, kirjaintaulut, pyykkietikat, tuoksut ja nupit. 

Kellopeli Lifestyle Clinicin löydät osoitteesta  Simonkatu 9, 00100 Helsinki. Liike on avoinna  ma-pe 10.00-18.30, la 11.00-16.00 ja su 12.00-16.00. Liike on hyvin lähellä suosittuja Kampin ja Forumin kauppakeskuksia, joten kannattaa poiketa shoppailureissulla. Kellopeli Lifestyle Clinicin löydät myös Facebookista ja Instagramista.

Vaikka et liikkuisikaan Helsingissä ja löydät jonkun ihanan tuotteen, minkä välttämättä haluaisit, ei hätää! Vaikka Kellopelillä ei ole verkkokauppaa, myymälään voi silti ottaa yhteyttä ja kysyä tuotteen toimittamista postitse. Paras paikka yhteydenottoon on sähköposti (kellopeli.oy@saunalahti.fi). Facebook- ja Instagram-viestejä toki katsotaan, mutta ne saattavat jäädä kiireessä huomaamatta.

Tältä Kellopeli Lifestyle Clinicillä näytti vieraillessani maaliskuun lopussa:

Myymälä Simonkadulta katsottuna.

Heti eteisessä löytyy mm. kivoja ovimattoja.

Nuppeja esim. tuunausprojekteihin.

Monenlaisia koriste-esineitä.

Huonetuoksuja.

Monenlaisia tuotteita aina magneetista koristepääkalloon!

Huomatkaa oikealla ylhäällä olevat ihanat kissat! <3

Mukeja, mukeja...

Suosittuja tekstitauluja ja -valoja, joihin saa itse suunnitella mieleisensä tekstin.

Suitsukkeita, kortteja, valokuvakehyksiä...

Jotain uutta kylpyhuoneeseen?

Suosittuja pyykkietikoita ja muita ihanuuksia.

Arvonta! Luethan säännöt!
Kellopeli Lifestyle Clinic tarjoaa jollekin onnekkaalle mukavan 50 euron lahjakortin! Lahjakortti on voimassa puoli vuotta ja lahjakortin saa joko postitse tai myymälästä.

Osallistua voit kolmella tapaa:
- Kommentoimalla nimesi/nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi tähän blogijulkaisuun.
- Kommentoimalla Venlan maailma -Facebook-sivulla olevaan julkaisuun.
- Lähettämällä nimesi/nimimerkkisi sähköpostilla osoitteeseen venlanmaailma [ät] luukku.com. [ät] korvataan @-merkillä. 
Huomioithan kuitenkin, että voit näistä kolmesta tavasta osallistua vain yhdellä tapaa, eli yksi arpa per osallistuja. Jos sama henkilö yrittää saada useamman arvan, hänet poistetaan arvonnasta. Arvontaa voi kuitenkin vinkata esim. ystäville. Osallistumisaikaa on toukokuun 2019 loppuun. Arvonta suoritetaan mahdollisimman pian ja voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse tai Facebook-viestillä.

4 kommenttia:

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)