keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Tunnelmia Rovaniemen Kädentaitomessuilta 2019

Rovaniemen Kädentaitomessuja vietettiin Lappi Areenalla 18.-19.5.2019. Itselleni nämä taisi olla neljännet kädentaitomessut Rovaniemellä. Messuista on tullut kiva jokavuotinen perinne. Tykkään siitä, että messut ovat keväällä, koska tosi monet messut on syksyllä. Lisäksi tykkään siitä että messut ovat pienet ja messut jaksaakin hyvin kiertää ilman väsymystä, nälkää tai janoa, eikä aikaa kulu koko päivää. Tänäkin vuonna messuilla oli paljon tuttuja näytteilleasettajia, mutta myös joitakin uusia. Itse olisin kaivannut ehkä enemmän jotain uutta ja enemmän nimenomaan itse materiaaleja. Olisi huikeeta jos saataisiin joskus mukaan joku iso tunnettu yritys, esim. Sinelli, Lankava tai Novita. Toki pienetkin yritykset on kivoja ja niitä olisi kiva tukea! Joten yritykset, jotka myytte käsityömateriaaleja: tulkaa ihmeessä myös Rovaniemen messuille! Myös lisää työpajoja ja -näytöksiä olisi kiva saada! 

Alla vielä hieman tunnelmia tämän vuoden messuista:

Taito Lapin osastolla pääsi kokeilemaan kudontaa, joka on vuoden käsityötekniikka.

Kippovalimo Böökin osastolla oli tuttuun tapaan ihania lankoja.

Myös Finn Texomer on vanha tuttu näytteilleasettaja. Tänäkin vuonna perinteisesti mukana mm. kuteita, lankoja ja käsityötarvikkeita.

Tuulia designin osastolla oli monenlaisia uutuuksia, kuten takana näkyvät Pipsa-laukut.

Miesystäväni suosikki Sepän Galleria ja yhteiset suosikkimme tervakynttilät.

Ateljee Lumimetsän osastolla piti pysähtyä toviksi, sillä musta kissa muistuttaa niin paljon Laku-kissaamme. Pitihän se juliste ja kortti ostaa.

Vernadan ihania koruja.

Zip-Ilon hauskoja vetoketjupussukoita ja -laukkuja.

Paljoa en messuilla rahaa käyttänyt, mutta vuoden 1989 (oma syntymävuosi) markka-avaimenperä oli pakko saada! Näytteilleasettaja Arjen Ilot.

Mieheni innostui kokeilemaan mehiläisvahamaalausta Shopman.fi:n osastolla.

Ateljee Keltaisen Talon keittiöpyyhkeitä ja muita ihanuuksia.

Ehkä taas ensi vuonna uudestaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)