sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Lemmikkiystäväni - kaverikirja lemmikeille + Laku-kissan vastaukset

Varmaan moni tietää ystäväkirjat. Silloin kun itse olin ala-asteikäinen, tosi monella oli ystäväkirja mihin kukin sai sitten kirjoittaa itsestään. Joksikin aikaa ystäväkirjat katosi muodista, mutta nyt niitä on näkynyt taas enemmän kauppojen hyllyillä. Lisäksi on tehty vähän erilaisempia ystäväkirjoja esim. nimenomaan aikuisille. 


Satuin huomaamaan Tacticin sivuilla jotain vielä astetta erilaisempaa, nimittäin lemmikkiystäväni-kirjan. Tässä vastaukset eivät ole ihmisten, vaan lemmikkien! Monella on lähipiirissään varmaan paljon lemmikkiystäviä. Sitä saattaa itse omistaa lemmikkejä ja lemmikkejä saattaa olla myös vaikkapa sukulaisilla, kavereilla ja harrastuksissa. 

Kirja on hyvin samanlainen kuin ns. tavallinen ystäväkirja. Ensin on sivu, johon voi merkitä kuka kirjan omistaa ja koko loppuosa kirjasta on samanlaisia aukeamia, joihin voi kirjoittaa lemmikkiystävistään. Kysymykset mielestäni toimii hyvin, koska samat kysymykset käy mihin tahansa lemmikkiin, oli kyseessä sitten kissa, koira, hevonen, hamsteri tai vaikka kilpikonna. Mitä kysymyksiä kirjassa sitten on ja millaisia vastaukset voisivat noin esimerkiksi olla? Laitan tähän loppuun vielä kissamme Lakun esimerkin omasta aukeamastaan!

Laku-kissan vastaukset:
Päivämäärä: 7.4.2019.
Nimi: Laku.
Eläinlaji: Kissa.
Rotu: Maatiainen.
Ikä: n. 5 vuotta.
Omistaja: Venla ja Jarno.
Luonne: Ystävällinen, leikkisä.
Lempiherkku: Kuivat kissan namit, esim. Dreamies.
Lempipuuha: Leikkiminen, kerrostalokyttääminen.
Lempilelu: Laserlelu ja keppilelu.
Erityisosaaminen: Hyvä leikkimään.
Erityisiä tapoja: Saattaa unohtaa toisen etutassun ylös. Käkättää, kun joku yskäsee tai aivastaa.
Muuta erityistä: Saapui uuteen kotiin elokuussa 2018 ollessaan n. 4-5-vuotias. Taustoista ei tarkkaa tietoa.


Osta kirja:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)