maanantai 31. joulukuuta 2018

Ensimmäisiä paracord-tekemyksiäni

Olen pidemmän aikaa miettinyt paracord-rannekkeiden tekemistä. Ensinnäkin rannekkeet näyttävät hienoilta, niiden tekeminen on hauskaa ja mistä sitä koskaan tietää, vaikka ranneke olisi joskus tarpeellinenkin. Paracord-naruhan tunnetaan myös laskuvarjonaruna ja se on todella kestävää. Kestävä naru puolestaan taas voi olla joskus vaikka retkellä tarpeellinen. 

Marraskuussa kävi tuuri, kun myös Antassulla oli Black Friday -tarjouksia. Ostinkin jos jonkinlaista tarviketta paracord-tekemyksiini, kun halvemmalla sai. 

Tässä ensimmäisiä paracord-tekemyksiäni (innostuipa miehenikin tekemään yhden!):

Ensimmäiset paracord-tekemykseni: neljä ranneketta joista ylhäällä keskellä oleva on mieheni tekemä. Keskellä oleva vihreä "systeemi" on tehty veljeni toiveita kuunnellen. 
Jokaisessa työssä olen katsonut ohjetta tästä partion paracord-ranneke ohjeesta.

Rannekkeita miehelle. Vihreä on itse tekemäni ja sininen miesystäväni tekemä. Näissä on käytetty Antassun vihreä/ruskeaa paracord-narua, sininen/vihreä camo paracord-narua ja mustia 13 mm kaarevia pistosolkia.

Rannekkeita itselleni. Näissä puolestaan käytin heijastavaa, vaaleansinistä paracord-narua (vasemmalla) ja tumma siniturkoosi/musta paracord-narua. Myös näissä on mustat, muoviset, kaarevat pistosoljet, mutta pienemmät, kokoa 10 mm. Nyt kun olen testannut eri kokoisia solkia, mielestäni vähän isompi on kivempi.

Veljelle tehdyssä "systeemissä" on avainrenkaat kummassakin päässä. Mielenkiinnolla odotan, miten veljeni aikoo tätä käyttää... Väri on miesten rannekkeessakin käytetty vihreä/ruskea.

Kannattaa kurkata myös Antassun Facebook-sivu ja Paracord-punonnat -ryhmä! Kummastakin saattaa löytää jos jonkinlaista ideaa ja etua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)