maanantai 30. huhtikuuta 2018

Tiitunpuoti - ihania sisustustuotteita Rovaniemellä ja verkkokaupassa! Jutussa etukoodi!

Tiitunpuoti on Rovaniemellä sijaitseva pieni, kiva sisustuskauppa. Pienestä koostaan huolimatta puodilla on iso valikoima erilaisia sisustustuotteita useilta tuotemerkeiltä ja koko myymälätila onkin hyvin hyödynnetty, jotta saataisiin mahdollisimman paljon erilaisia tuotteita kauniisti näkyville. Jos liikkeessä käy ihan pikaisesti, kaikkia tuotteita ei välttämättä edes huomaa ja onkin kiva, että liikkeellä on myös verkkokauppa, jossa tuotteet on hyvin listattu omiin kategorioihinsa. Verkkokauppa on muutenkin siitä mahtava juttu, että tuotteita voi rauhassa katsella kotona, kuin itselle sopii ja tutustua tuotetietoihin. Ja tienkin myös sen takia, että Rovaniemi on monelle todella kaukana, joten on hienoa, että on tuotteita on mahdollisuus myös tilata. 

Itse myymälä sijaitsee siis Rovaniemellä, osoitteessa teollisuustie 5-7. Samassa rakennuksessa samalla puolella on myös Gigantti ja Asko. Auton saa hyvin Gigantin/Askon parkkiin. Puotiin mennään sisään Gigantin ovista ja Mattomaailman läpi käytävää perälle. Sijainti on siis hieman erikoinen, mutta etenkin sisustusintoilijalle käymisen arvoinen! Myymälä on avoinna arkisin 10-18 ja lauantaisin 10-16.

Kannattaa myös seurata myymälän Facebook-sivua (sivulla on välillä mm. kivoja arvontoja!), sekä Instagram-tiliä
Tutustu myös Tiitunpuodin kanta-asiakasohjelmaan.

Etukoodi! Koodilla venlanmaailma saat -20% kaikista tuotteista, sekä myymälässä, että verkkokaupassa. Koodi on voimassa toukokuun alusta alkaen 14 vuorokautta, eli 14.5.2018 klo 23.59 asti. Mainitsethan myymälässä koodin hyvissä ajoin kassalla. Nyt on siis hyvä mahdollisuus ostaa ihania sisustustuotteita niin itselle, kuin tuliaisiksi tai lahjaksi kesän juhliin. :)

Kevään uutuuksia, joita näkisin hyvin niin arjessa, kuin juhlassa itselle tai lahjaksi.

La Pere Pelletierin imuripuutereita, pyykkietikoita ja huonetuoksusprayta.

Kokemukseni pyykkietikasta: liikkeessä saa haistella tuoksuja, mutta en osannut päättää, minkä tuoksuista valitsisi, koska etikka haisi niin voimakkaasti. Etikan hajuhan häviää pyykätessä ja pyykkiä ripustaessa pyykissä oli mukava, mieto, raikas tuoksu. Itse kokeilin kirsikankukka tuoksua, jota myyjä suositteli. Tietoa pyykkietikasta, sen hyödyistä, käytöstä ja tuoksuvaihtoehdot Tiitunpuodista löydät tästä.

Kokemukseni imuripuuterista: kokeilimme ripottaa imuripuuteria hieman lattialle ja matoille. Käytön jälkeen kodissamme leijaili puhdas, hyvä tuoksu. Näin jälkikäteen ajateltuna ehkä vähempikin olisi piisannut, joten suosittelen ensin kokeilemaan vähällä ja pikkuhiljaa kokeilemaan, mikä määrä itsestä tuntuu sopivalta. Kannattaa myös huomioida muut asunnossa vierailijat, jos joku ei vaikka tuoksuista niin välitä? Tuoksuna meillä on Héliotrope/lemmikki. Tiitunpuodin imuripuuterit löydät tästä.

Suitsukkeita, energiakiviä, kortteja, kynttilöitä...
Tiitunpuodin hyvinvointi- ja henkinen terveys -tuotteet löydät täältä.

Omia suosikkejani valikoimasta ovat erilaiset silkkikukat
Rakastan myös kaikkia sinisen väsyjä ja eläimiä, kuten kuvan hevosta. <3

Greengaten astioita.

Tuotteita lastenhuoneseen. Kivoja ideoita vaikkapa vauvaonnitteluksi, ristiäisiin tms.

Finnmaria ja muita ihania uutuuksia.

Erilaisia koristetyynyjä moneen makuun. Kurkkaa myös verkkokaupan valikoima.

Tyylikkäitä säilytysratkaisuja vessapapereille, koruille ja kolikoille.

 Yksi mielestäni Tiitunpuodin erikoisuuksista on guatemalalaiset tuotteet, kuten kukkarot ja huolinuket (kuvassa). Huolinukelle kerrotaan illalla murheet, nukke laitetaan tyynyn alle ja  nukke murehtii puolestasi yön aikana murheet pois. Mielestäni ajatuksena todella ihana! Olen kuullut lapsille itsetehdyistä huolisyöpöistä, mutta huolinuket ovat itselleni ihan uusi juttu. Tästähän saisi myös todella hauskan askarteluidean? Huomioithan tilausta tehdessä, että tavalliset huolinuket ovat todella pieniä. Huolinukkeja on saatavana myös hieman isompina ja eri teemaisina, kuten hääpari tai sairaanhoitaja.

Tiitunpuotiin kuljetaan Mattomaailman läpi, jossa näyttää tältä.
Huomioithan, että Tiitunpuoti ja Mattomaailma ovat kaksi eri asiaa, eli etukoodi ei koske Mattomaailman mattoja.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä blogijutuistani:

Huomioithan juttujen julkaisuajankohdat: etukoodit ovat vanhetuneet ja TavaraTaivas Ajantasku on muuttanut uuteen osoitteeseen. 

Vinkki!
Samassa rakennuksessa Tiitunpuodin kanssa sijaitsee useita muita kauppoja: Mattomaailma, Gigantti, Asko ja Hovimäki. Samassa rakennuksessa on siis monenlaisia juttuja kodinlaittajalle. Teollisuustie 5-7:n lähettyvillä on myös useita päivittäistavarakauppoja ja huonekalukauppoja.  

Kiitokset Tiitunpuodille yhteistyöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)