keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Tuunausprojekti: uutta ilmettä vaatteisiin hihamerkeillä ja rintanapeilla - yhteistyössä Hoopee

Rakastan vaatteita ja asusteita, joissa on joku kiva yksityiskohta tai vaikka useampiakin. Kyllähän vaatekaupoissa on paljon tarjontaa, mutta monesti herää niiden hienojen vaatteiden kohdalla kysymyksiä: "miksi tää materiaali on tällänen?" "miks tästä ei oo oikeeta kokoo?" "miks tätä ei oo eri värisenä?" ym. Erilaisia perusvaatteita löytyy tosi monesta kaupasta ja tosi monen kokosia. Monesti myös kyseiset vaatteet ovat edullisia tai niissä on joku tarjous. Perusvaatteet on todella hyviä juurikin esim. tuunaamiseen. Jos kaupasta ei mieleistä löydy, miksi ei tuunaisi vaatetta itse mieleisekseen? Tapojahan on. ompele, maalaa, piirrä, leikkaa, revi... 

Tässä jutussa olen tuunannut takkini ja housuni hihamerkeillä, sekä reppuni rintanapeilla. Pienet yksityiskohdat tuovat heti pienen piristyksen vaatteisiin. Itse lisäsin kaikkea aika maltilla, että yleisilme kuitenkin säilyy siistinä. Mutta mikä estää hihamerkkien ja rintanappien runsaampaakin käyttöä, tai useamman tekniikan yhdistämistä?

Hoopee:n nettikaupasta löytyy vaikka minkälaisia hihamerkkejä ja rintanappeja. On bändejä, muita kuin bändejä, tekstejä, selkäliuskoja... Mitä jos omaa takkiasi koristaisi vaikkapa Bart Simpson, keskisormi, tähti, pääkallo tai muumi? Aiheita piisaa siis poneista alkoholimerkkeihin - jokaiselle jotain. Valikoimasta löytyy myös muutakin, joista voisin mainita esim. irtoniitit, joita löytyy erilaisia värejä ja malleja. Nämäkin on tosi kiva lisä vaatteisiin!

 Takin hihaan ommeltu Rovaniemi kaarimerkki, jonka alla ruusu, joka on kiinnitetty silittämällä (silitysohjeeseen tästä). Rovaniemi kaarimerkin löydät täältä, Red rose merkin täältä
Myös muitakin paikkakuntia löytyy!

 Harvoin näkee housuja, missä on oikeasti kivoja yksityiskohtia. Tai niin kuin näissäkin housuissa, on yksityiskohtina vetoketjut, mutta riittääkö se? Halusin liskon kiipeämään jalkaa pitkin ja aluksi silitin sen, mutta liima ei pitänyt. Siispä kiinnitin liskon ompelemalla. Pienillä pistoilla ompelu oli iso työ. 
Lizard hihamerkin löydät täältä.

Nopat kiinnitin housuihin hieman polven yläpuolelle myös ompelemalla. Dice hihamerkin löydät tästä.

Hoopeen valikoimista löytyy iso valikoima myös monenlaisia pinssejä ja rintanappeja. On yksittäin ja setissä, bändejä ja ei-bändejä... Itse käytän rintanappeja esim. repussa, kuten kuvassa, sekä kevät/syystakissa. Kuvassa olevat rintanapit: I am gifted, Heart & Crossbones - Glitter, Peace black-white.

Tutustu Hoopeen nettisivuihin tästä ja Facebook-sivuihin tästä.
Tuotteita on myös myynnissä Lahdessa, katso myyntipaikka tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)