perjantai 2. joulukuuta 2016

Joulukoristeita Lidlin askartelupakkauksista

Käymme miesystäväni kanssa usein Lidlissä ostoksilla, onhan ruuan hinta kaupassa yksi Suomen edullisimmista. Lidlissä on myös se kiva, että myynnissä on aina erilaisia tavaroitakin ja nyt joulun alla tietysti on kaikkea jouluun liittyvää. Bongasin mainoslehdestä askartelupakkauksia ja olin heti, että "noita pitää sit ainakin kattoa!". 

 Paperitähden liimailua.

Ostin 2 askartelupakkausta, toinen punaiseen joulutähteen ja toinen lumihiutalekoristeisiin. Olen pitkään miettinyt paperisen tähden tekoa ja olenkin netistä etsinyt eri tekniikoita. Koska Lidlissä nyt oli valmis tarvikepakkaus, niin ajattelin, että kokeillaan nyt tätäkin. Yhdessä pakkauksessa on 32 paperiarkkia, joista tulee 4 paperitähteä. Yhteen tähteen menee siis 8 arkkia. Ohjeet olivat helposti ymmärrettävät ja itse askartelu oli hyvin helppoa, pelkkää liimaamista. Itse käytin kuumaliimaa, se kun pitää hyvin ja kuivuu nopeasti. Lopputulokseen olen yllättävän tyytyväinen.

 Lumihiutalepakkauksen sisältöä.

Lumihiutalekoristeet olivat sinänsä helppoja: Pahvisia koristeita vaan liimataa päällekäin ja lopuksi koristekivi. Mutta itse olen liian "täydellisyyden tavoittelija". En osaa näin kirjoittamalla oikein kuvailla, mikä mätti. Tiedän kyllä syyn, mutta en osaa selostaa. Pari kivaa koristetta sain kuitenkin tehtyä, joihin olen ihan tyytyväinen. Mutta ei tarvikkeet hukkaan mene, eihän kuvioista tarvitse välttämättä juuri koristeita tehdä, vaan niitä voi käyttää hyvin esim. joulukortteihin. :)

Tähdestä tuli upea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)