perjantai 7. elokuuta 2015

Shoppailua outlet-myymälöissä


Outlet-myymälät ovat myymälöitä, joissa myydään yritysten mallistosta poistuneita tuotteita. Jotkut saattavat ajatella, että ”se on jotain krääsää, mitä kukaan ei halua ostaa”, mutta ei välttämättä. Joskus kivojakin tuotteita voi jäädä reilusti varastoon ja outletista voi tehdä todella hyviä löytöjä. En tiedä yhtäkään myymälää, jossa tuotteiden hinnat olisivat normaalit, vaan myymälöissä on aina ollut reilut alennukset. Pirkanmaalla en tiedä mitään riittävän mielenkiintoisia outlet-myymälöitä, mutta pääkaupunkiseudulla tiedän taas useammankin. Pääsin reissullani kahteen outlet-myymälään, joita suosittelen kumpaakin erittäin lämpimästi!



Vallila Outlet: Vallilalla ei käsittääkseni myymälöitä Suomessa ole muuta kuin tämä Vantaalla sijaitseva outlet-myymälä, mutta Vallilan tuotteita on myynnissä monissa kaupoissa ympäri Suomea. Outlet-myymälässä on sekä edullisia outlet-tuotteita, että uusia normaalihintaisia tuotteita. Myymälässä oli myös edullisia kangasnäytteitä, joita voi käyttää mm. askarteluun. Rakastan Vallilan tuotteita ja myymälä oli pieni sisustus/kangastaivas. Suosittelen!



Ibero Outlet: Iberon outlet-myymälässä olen halunnut monesti käydä, mutta kauppa on sen verran sivussa Helsingissä, että myymälässä käyminen on jäänyt väliin. Myös aukioloajat ovat siitä hankalat, että myymälä on avoinna vain tiistaisin ja keskiviikkoisin. Myymälässä käyminen oli positiivinen kokemus: paljon ihania Iberon tuotteita todella edullisin hinnoin! Verrattuna ”normaaliin” Iberon myymälään Helsingin keskustassa, tässä myymälässä on paljon monipuolisemmin tuotteita ja paljon enemmän värejä, mikä on itselleni tärkeää. Kuten Vallilan tuotteita, myös Iberon tuotteita myydään useissa kaupoissa ympäri Suomen. 

Vinkki: Iberon mallistot vaihtuvat keväällä ja syksyllä, jolloin edelliset mallistot poistuvat kaupoista. Tällöin monista kaupoista, kuten Citymarketista ja Anttilasta, Iberon koruja saa puoleen hintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)