tiistai 11. elokuuta 2015

Tunnelmia kesälomalta osa 7: Kaikki hyvä loppuu aikanaan

Heinä-Elokuun vaihteessa olen ollut sekä omalla asunnollani että vanhempieni luona. Tosin vanhempani olivat matkalla, joten hoidimme miesystäväni kanssa  vanhempieni taloa ja talon kahta kissaa: Arskaa ja Iinestä. Aika kului todella nopeasti, kun ei tarvinut olla yksin. Geokätköilimme, uimme (tai mieheni ui, itse istuin rannalla), leivoimme, katsoimme elokuvia ja sarjoja, grillasimme, kävimme kaupungilla, pelasimme minigolfia ja lautapeliä... Välillä oli mukava myös ihan vain rentoutua ja tottakai kotityöt vei oman aikansa.
Kesäloma on ollut pitkä ja ihana. Silti tuntuu, että se loppuu liian pian. Olen saanut viettää paljon aikaa ihanien ihmisten kanssa ja tavannut paljon uusia tuttavuuksia. Olen matkustanut ympäri Suomea. Olen nähnyt valtavasti uusia paikkoja ja kokenut uusia asioita. Ensimmäinen kotimaanlento, ametistikaivos ja kylpylä, grillatut vaahtokarkit, HopLop, Virtasalmi, veneily, outlet-kaupat, museot... Lista on pitkä. Joskus kesälomat saattoivat olla pelkkää oleilua ja miettimistä, että mitähän sitä tekisi? Tämän vuoden kesäloma on antanut paljon ja jättänyt paljon hyviä muistoja elämääni.

8 kommenttia:

 1. Haha, mun kesäloma oli juurikin pelkkää oleilua ja miettimistä että mitä tekisi... Eli perjaatteessa olen ihan sujut sen kanssa että arki taas alkoi :) Ulkoasua voisi vähän vielä muokata ja kuvat olisivat kivat jos ne olisivat suuria, eikä niitä tarvitsisi klikata. Mutta muuten mukavanoloinen blogi :)

  http://kauneudenilluusio.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mulla on tosi paljon samoja mietteitä! Kesä oli upee ja niin kuulostaa sunkin kesän olleen sellainen :-) Hyvä että jäi ihania muistoja. Mukavaa syksyä sulle!

  VastaaPoista
 3. ihana kissa <3 ja tosi kiva ulkoasu sun blogissa! :)

  http://milenaee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Heeeii.. sullapa on ihanan pirteä ja erilainen blogi johon ensin kiinnitin huomion! Sait siis musta uuden lukijan ^__^ Jään innolla lukemaan lisää sun postauksiasi..

  Mukavaa viikonloppua!!

  <3:lla http://pinksunsparkle.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi ja ihana ulkoasu :) liityin lukijaksi
  http://loikkivat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Vitsit, kun ois itsekin saanut aikaan tehtyä jotakin kesällä, mä nimittäin vain juurikin oleilin...:'D
  Kiva blogi ja postaus! Liityin lukijaksi! :)
  http://sanjaamanda.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Ihana banneri! Liityin lukijaksi :)
  http://veronikajasminn.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Kesäsi kuulostaa kertakaikkiaan ihanalta! Demistä bongasin sinut, blogini osoite on www.pienessamelessa.blogspot.fi Se on tuore taideblogi. Käy toki vilkaisemassa!

  VastaaPoista

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)