keskiviikko 28. joulukuuta 2022

Pään/vartalon vaihto Barbie-nukelle

Olen pitkään katsellut Facebookin Muotinuket - Fashion Dolls -ryhmässä ihmisten toinen toistaan hienompia muotinukkeja. Miten muilla onkin niin upeita nukkeja? Kun katsoo esim. valmiita Barbie-nukkeja kaupassa, on valikoimaa monenlaista. Omaan silmään joku on upea, joku keskinkertainen ja joku ei miellytä sitten yhtään. Sitten on yllättävän paljon sellaisia, että osa nukessa on hienoa, osa ei. Otetaan esimerkkinä tässä jutussa esiintyvä tutkija Barbie (Selena). Itse tuo tutkijateema ei sytytä yhtään ja perinteinen "jäykkä" vartalo on iso harmi, mutta miten kaunis pää ja hiukset nukella onkaan! Muotinukkeryhmässä bongasin, että jotkut irroittavat nuken pään ja vaihtaa sen toiseen, parempaan kroppaan. Koska Barbie Made to move -nuken kroppaa on kehuttu paljon, ostin sellaisen black friday alennusmyynnistä. Lisäksi näin Youtubesta videon, jossa juuri näiden nukkejen päät/kropat on vaihdettu keskenään ja lopputulos oli videolla upea! Halusin itse kokeilla samaa ja lisäksi vielä stailata nuken mieleisekseni muotinukkeryhmästä ostamillani vaatteilla. Nukesta tuli niin upea! Tässäpä vielä kuvia pään/kropan vaihdosta:


Tutkija Barbie ja Made to move Barbie otettuna pois pakkauksistaan.


Kaksikko valmiina pään/vartalon vaihto-operaatioon!


Päiden irroittamiseen en osaa oikein muuta vinkkiä antaa, kuin että jämäkkä ote päästä ja kuitenkin varovasti irti. Itse olen onnistunut aina rikkomatta mitään.


Ja näin vaihtuu päät!


Päät uusissa kropissaan. 
Mielestäni kumpikin nukke toimii hyvin, niin vaaleahiuksinen tutkija, kuin sinihiuksinen sporttineiti!


Uusi, liikkuva kroppa mahdollistaa jos jonkinlaisia asentoja! Tutkija Barbie sai nimekseen Selena ja uudet, upeat vaatteet hän löysi Facebookin muotinukke-ryhmästä.


Myös Selenan kaveri Moona sai uuden kropan! 
Uudet kropat mahdollistavat paremmin myös halailun! <3

Oletko itse tuunannut nukkeja tai muita leluja?
Miten ne onnistuivat?


4 kommenttia:

 1. Moikka! Tein tänään juuri postauksen joistain vanhoista leluista, joita kotoani löytyy. Mukana on myös barbeja ja kuten kirjoitin postauksessa, olisi mukavaa jos niille löytyisi käyttöä. En usko, että niillä tullaan täällä enää leikkimään, joten kiinnostaisiko sinua itselle ylimääräiset barbinuket?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki olisin kiinnostunut! Riippuu toki aivan millaisesta määrästä kyse, missä kunnossa on ja maksaako jotain? Itse vanhempia nukkeja lähinnä tuunaan sellaiseen kuntoon, että niitä voi lahjoittaa johonkin hyväntekeväisyyteen tarvitseville. Toki joukosta voi tehdä jotain sellaisia löytöjäkin, mitä ei malta antaa. Oletko Facebookissa tuossa muotinukke ryhmässä? Sieltäkin voisi löytyä ihan ostajia!

   Poista
 2. Moikka! Vanhoja barbeja on kyseessä. Yleisesti ottaen ovat hyvässä kunnossa. Ehkä yhdeltä tai kahdelta puuttuu jalka. Pitääpä katsoa tuolta ryhmästä. En usko, että niistä mitään pulittaa tarvitsee. Olisikohan barbeja noin 10 - 15 kpl jos ei muutama enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, laitatko mulle vaikka Facebookissa/messengerissä viestiä? Venla Salo nimellä löydyn, sellanen profiilikuva missä mustat hiukset ja kädessä pari rannerengasta. :)

   Poista

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)