keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

Tervetuloa Jämsään! -paketti - mitä se sisälsi?

Olemme asuneet Jämsänkoskella nyt kaksi kuukautta. Kun asumista oli tullut täyteen noin puolitoista kuukautta, saimme postissa mieheni nimellä kortin, jolla saa lunastettua Tervetuloa Jämsään! -paketin ja ilmaisen uimahallikäynnin. Mielenkiintoista! Mitä mahtaisi tervetulopaketti sisältää? Kuten kuvitella saattoi, paketissa oli monenlaisia esitteitä Jämsästä ja alueen palveluista. Monilla yrityksellä oli mukana myös erilaisia etuja, mitkä olivat kiva yllätys. Lisäksi mukana oli erilaisia tuotteita, kuten kangaskassi, kynä, avaimenperä, tuubihuivi ja laastareita. Tuotteetkin ovat onneksi sellaisia, että monet niistä ottaa ihan mielellään käyttöön. Vähän harmittaa, kun esim. tuubihuiveja tuli vain yksi, kun taloudessa on kaksi henkilöä. Mutta kiitollisia olemme kaikesta! Ei joka kunnassa tällaisia jaeta. Huivin lisäksi oma suosikkini koko paketista on ilmainen sisäänpääsy Nurmolandian kotieläinpihalle. Olen jo pitkään haaveillut, että olisi kiva käydä siellä ja nyt sinne pääsee vielä ilmaiseksi! Myös uimahalliin pääsyä odotan innolla!


Esimerkkejä Jämsä-paketin sisällöstä.

Saamamme Jämsä-paketin sisältö:

Tavarat:
Kangaskassi
Himos-Jämsä tuubihuivi
Avaimenperä
Kuulakärkikynä
Pihlajalinna-laastareita

Esitteet ym:

Kaupunginjohtajan tervehdys
Kolme erilaista karttaa
Meidän Jämsä Himoksen sanomat
Jämsän kaupungin elämänlaatupalvelu -esite
Himos-Jämsä esite

Mainokset, etukupongit ym:

Pasicopy oy: omasta kuvasta muki, paita tai valokuvasuurennos -20%
Nurmolandia: sisäänpääsy 1-5 hengelle
OK Kuvapalvelu: kaikista kuvauksista -50%
Villa Merikoski: -10% kaikista hoidoista
Hieroja Juha kurkinen: ensihieronta -20%
Hammassirkku: hammasharja- ja tahna ensimmäisen hoitokäynnin yhteydessä
Taikavakka: -15% ostosten loppusummasta, ei koske kirpputorituotteita
Luontaispuoti: -20% ekasta ostokerrasta
Kuntokeskus Karboni: yksi ilmainen kuntosalikäynti
Kuntosali keskikeho gym: 2 viikkoa ilmaiskesi
Pumppumies puoliväli: 5% kaikki tuotteet ja palvelut
SisustusMarjamainos
Osuuspankkimainos
Särkisaarimainos

Sanoisin, että monipuolinen paketti siis ja kiitollinen olen kaikille ketkä ovat lähteneet tällaiseen mukaan! Jos jotain kehitettävää miettii, miten paketti voisi olla vieläkin parempi, olisi voinut vaikka kysyä montako henkilöä taloudessa asuu, että kaikki talouden asukkaat saisivat Jämsä-huivin. Huippua olisi, jos joku ihan tavallinen ruokakauppa lähtisi mukaan jollain etukupongilla ja hauskaa olisi, jos myös Jämsään muuttaneet eläimet huomioitaisiin vaikka jollakin Musti ja Mirri -yllätyksellä. Entä voisikohan lapsille kehittää jotain?

Kiitos Jämsän kaupungille tervetulopaketista! :)

1 kommentti:

  1. Muutin Juokslahdella v.2010, ja asun edelleen täällä. Minkäänlaista pakettia tms ei ole tullut. Ent. kotikaupungissani kaupunginjohtaja kutsui uudet asukkaat kakkukahveille pari kertaa vuodessa ja johtavat viranhaltijat kertoivat kaupungista.

    VastaaPoista

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)