maanantai 7. kesäkuuta 2021

Kissan Tassuttelijaboksi - mitä Lakun paketti sisälsi? Sis. etukoodin kissoille ja koirille!

Suomalaiset rakastavat erilaisia yllätysbokseja, kuten kauneus-, käsityö- ja lemmikkibokseja. Olen monesti miettinyt, että olisi kiva joskus tutustua johonkin boksiin ja löysinkin kivan, kotimaisen lemmikkiboksin, nimeltään Tassuttelijaboksi.


Laku oli erittäin kiinnostunut saamastaan boksista.

Boksin kehittäjät Ville ja Sami olivat törmänneet monenlaisiin lemmikkibokseihin, mutta ei yhteenkään täysin kotimaiseen. Näin lähti idea boksiin, jossa tarjotaan lemmikeille (kissoille ja koirille) nimenomaan kotimaisia tuotteita. Jokainen boksi sisältää kaksi lelua ja kolme herkkutuotetta. Kotimaisia lemmikkituotteiden valmistajia on yllättävän monta, joten boksin tilaamalla tukee myös monia kotimaisia yrityksiä. Itse pidän boksissa myös siitä, että tilatessa voi kertoa hieman lemmikistään ja toiveistaan. Esimerkiksi Laku-kissan kohdalla kerroin, ettei mitään märkäruokaa kannata laittaa, koska Laku on hyvin nirso märkäruoan suhteen ja tämä oli huomioitu boksissa.


Lakun Tassuttelijaboksin sisältö.

Mitä Laku-kissan boksi sitten sisälsi? Boksissa oli seuraavat tuotteet:
Jalo Reppuli kissanminttulelu
Best Friend Bait kissanlelu
Oscar lohiherkku 60g
Primacat herkkutikkuja
Primacat treat chicken herkkupalat

Etenkin Reppuli kissanminttulelu on ollut Lakun mieleen ja onko tuo mikään yllätys, sillä monesti lelut, mitkä sisältävät kissanminttua on kissojen mieleen. Kalalelussa olisi ideana, että sen voisi laittaa keppileluun kiinni. Tällä hetkellä meillä ei keppilelua ole, mutta ehkä joskus voisi hankkia? Herkut puolestaan Lakulle maistuu aina! Joten uskoisin Lakun antavan plussaa tälle paketille!

Huomaattehan, että tämä paketti on vain yksi esimerkki. Kaikki boksit ovat räätälöityjä lemmikkien toiveiden mukaan ja sisältö vaihtelee kuukausittain!

Boksia voi tilata vaikka ihan yhden (tai kuinka monta haluaakaan) tai tilauksen voi tehdä myös kuukausitilauksena yhden, kahden tai kolmen kuukauden välein. Hintaa kissan boksilla on 24,90/kk ja koiran 39,90/kk (toimituskulut kuuluvat hintaan). Hinta on aina sama, riippumatta siitä, kuinka usein sen haluat. Maksua ei veloiteta automaattisesti joka kuukausi, vaan maksusta tulee linkki Paytrailin kautta sähköpostiin. Näin ei tule siis mitään yllättäviä maksuja ja boksin voi perua milloin haluaa. Lisäksi boksilla on 100% tyytyväisyystakuu ja 30 päivän palautusoikeus.

Seuraa Tassuttelijoita Facebookissa ja Instagramissa ja kurkkaa muihin esimerkkiobokseihin!
Tassuttelijoiden nettisivuille tästä.

ETUKOODI TASSUTTELIJABOKSIIN KISSOILLE JA KOIRILLE! Nyt kaikille lukijoille koodilla: LAKU -10% ensimmäisestä boksitilauksesta 20.6.2021 asti. Koodi syötetään tilausta tehdessä tietosi ja maksu kohdassa.

Olisiko tässä kiva lahjaidea vaikka uudelle karvakaverille? Tai vanhalle karvakaverille syntymäpäivälahjaksi? Tai ihan muuten vain lemmikkiä piristämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)