perjantai 31. tammikuuta 2020

The Sims haaste helmikuu 2020 - mökki

Pitkästä aikaa olen innostunut taas pelaamaan Simssiä! Pitkään pelasin kolmosta, mutta siirryin joku aika sitten neloseen. Olen Whatsappissa mukana aktiivisessa The Sims -ryhmässä, jossa joskus heitin idean, että olisiko ihmisillä kiinnostusta erilaisiin Sims-haasteisiin? Koska kiinnostuneita löytyi, pohdimme yhdessä ensimmäisen haasteen nyt helmikuuksi.

Haasteiden ideana on tuoda inspiraatiota pelaamiseen ja toteuttaa juttuja, jota ei tavallisesti ehkä muuten tulisi tehtyä. Mietin myös, että haasteet voisivat olla sellasia, mitä voisi pelata kaikilla Simsseillä, että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua. Vaikka haaste onkin lähinnä Whatsapp-ryhmämme oma juttu, ajattelin jakaa sen silti blogiini, jotta kaikki halukkaat pääsisivät osallistumaan haasteeseen ja saamaan inspiraatiota. Aluksi haasteita kokeillaan kerran kuukaudessa ja myöhemmin mietitään, pitäisikö haasteita olla ehkä useamminkin? Mikäli olet halukas liittymään tuohon Whatsapp-ryhmään, linkin saa pyytämällä esimerkiksi sähköpostitse: venlanmaailma [ät] luukku.com. [ät] korvataan @-merkillä.

Helmikuun haaste: mökki 

Helmikuun haasteena on rakentaa mökki. Kaikki haasteet on tarkoitus pitää rentoina, eikä laittaa isoja vaatimuksia, jotta osallistuminen on mukavaa ja saa olla oma luova itsensä. Mökkejäkin on hyvin monenlaisia: on pieniä, on isoja, niin perinteisiä, kuin moderneja. Entä minkälainen on mökin piha ja sisustus? Onko mökki täysin itse suunniteltu vai onko inspiraatiota saatu jo olemassa olevasta mökistä? Entä millaisia asukkaita mökissä asuu?

 Elinan suunnittelema mökki.

Elinan mökki sisältä.


Tulevat haasteet pyritään julkaisemaan aina kuun lopussa, eli maaliskuun haasteen on tarkoitus ilmestyä helmikuun lopussa. Ideoita haasteisiin liittyen? Ideoita otetaan vastaan esim. kommentteihiin tai sähköppostiin!

Mökkeilyn iloa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)