keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Tulossa: Oulun Kädentaitomessut - näitä näytteilleasettajia odotan + lippuarvonta!

Oulun Kädentaitomessuja vietetään 13.-14.10.2018 Ouluhallissa. Olen itse menossa messuille ensimmäistä kertaa, joten odotan mielenkiinnolla, mitä messuilla on tarjottavana! Olisin halunnut mennä Tampereen Kädentaitomessuille, mutta koska vierailen Tampereella juuri muutamaa viikkoa ennen messuja, ei voimat ja rahat riitä jatkuvaan matkustamiseen Rovaniemeltä asti. Rupesin kuitenkin miettimään, että käsityömessuja järjestetään yllättävän monessa paikassa pitkin Suomea ja Oulun Kädentaitomessut sattuu juuri sille viikonlopulle, kun syyslomat alkavat. Kun miesystäväni matkustaa vanhempiensa luo, saan itse samalla kyydin Ouluun. Takasin Rovaniemelle tulen junalla ja mitä karttaa olen katsonut, reitti Ouluhallilta Oulun rautatieasemalle näyttää hyvin selkeältä. Rakastan matkustamista ja pienet reissailut virkistää kummasti mieltä - etenkin, kun reissulla on tiedossa mukavaa ohjelmaa! Kuten ennen jokaisia messuja, olen selaillut myös Oulun Kädentaitomessujen näytteilleasettajaluetteloa. Joukossa on monia kiinnostavia yrityksiä ja ajattelin tähän poimia muutamia omia suosikkejani, mitä messuilta odotan eniten! 

 Venka&Vinkan messutarjous Oulun Kädentaitomessuilla.

Venka&Vinka - Ihania koruja kierrätysmateriaaleista, kuten pyörän sisäkumista, tölkkinipsuista ja kahvipusseista. Osastolla on messutarjous kaikista koruseteistä - kiva idea vaikkapa joululahjaksi!

 Tuulia designin Bowtie ja Haloo -tarvikepakkaukset.

Tuulia design - Monenlaisia ihania tarvikepakkauksia, joista uutuuksia on mm. Bowtie-rusetit (tarjous 3 kpl / 30 e) ja nahkapaperista tehty Haloo-kännykkäpussukka. Lisäksi Tuulia designillä on paljon muita tarvikepakkauksia, joita ei viime vuonna vielä Oulun messuilla ollut mukana. Kannattaa myös kurkistaa ennen messuja Tuulia designin nettisivut - toimitus messuille on nimittäin ilmainen! Ainiin - mikäli tonttuovet ovat tänäkin vuonna yhtä suosittuja, kannattaa ehdottomasti kurkata Simppeli Tonttula ja Tonttula Prerium -tarvikepakkaukset!

VÄRIÄ by Koi Design ihanuuksia. 

Koi Design - Ihania kotimaisia koruja! Itse olen ihastunut kuvassa olevaan VÄRIÄ by Koi Design tuotesarjaan. Lisäksi Koi Design valmistaa mm. kauniita hopeakoruja ja huopaisia heijastimia.

 
Maarit Kontiainen Kauppatorilla 2017.

Maarit Kontiainen Art  - Maarit on usein mukana monenlaisilla messuilla ja kesäisin myös Helsingin kauppatorilla. Maaritin kuvituksissa seikkailee ihania eläinhahmoja, joita löytyy ainakin printeistä, korteista, joulukorteista ja magneeteista.

Suomen Taidetarvikkeella on monenlaisia tuotteita mm. kalligrafiaan.

Suomen Taidetarvike - Haluaisitko kirjoittaa kuin isoäitisi aikoinaan? Nyt siihen on mahdollisuus Suomen Taidetarvikkeen tuottaman uuden Hiusteräoppaan (tarjoushinta 10 e!) kautta. Hiusteräoppaaseen ovat kotimaiset kalligrafit tehneet erilisia aakkostoja joita seuraamalla löydät isoäitisi aikaiset kirjaimet. Oppaiden ja kalligrafiatarvikkeiden lisäksi valikoimissa on vaikka mitä muita taidetarvikkeita - kannattaa ainakin kurkata!

 Made by Noosan Sulka-kaulakoru ja Jalokivi-korvakorut.

Made by NooSa -  Kotimaisesta koivuvanerista laserleikattuja kauniita koruja, jotka toimii niin arjessa, kuin juhlassa. Itse menen ainakin kurkkaamaan, miltä korujen uutuusvärit näyttävät.

Monien kestosuosikkeja (näillä osastoilla saattaa olla ruuhkaa):

Lankava - Jos ei kaikki, niin ainakin hyvin moni tietää Lankavan kuteet ja mitä kaikkea ihanaa niistä voi tehdä: mattoja, koreja, laukkuja... Lankavan osastolla on usein myös valmiita mallitöitä, mitä monet jäävät ihailemaan. Lisäksi monet hyödyntävät ilmaiset toimituskulut messuille.

Nuppu Print Company - Nuppu Print Company tunnetaan etenkin kauniista kankaistaan, mutta myös valmiista kasseista ja kukkaroista, paperitarvikkeista ja kodintuotteista. Jos ompeluun etsit kauniita kankaita, täällä kannattaa pysähtyä!

Sinelli - Suomen tunnetuin askarteluliike. Koska myymälöitä pohjoisessa ei ole, voisin hyvin kuvitella, että väkeä piisaa.

Taito Pohjois-Pohjanmaa - Ainakin Rovaniemen ja Tampereen messuilla kaikki Taito-osastot ovat olleet suosittuja, joten uskoisin, että myös Oulussakin. Itse toivoisin messuilla olevan valmiita tarvikepakkauksia. Mielenkiinnolla odotan, miten  osasto eroaa esim. Taito Lapista Rovaniemen messuilta.

Teippitarha - Kävin sitten millä messuilla tahansa, Teippitarhan osastolla on aina ruuhkaa! En tosin ihmettele, valikoimaa on hyvin ja ihania teippejä voi hyödyntää vaikka mihin!

Lippuarvonta - voita liput Oulun Kädentaitomessuille!

Mediapro Messut tarjoaa jollekin onnekkaalle 2 lippua Oulun Kädentaitomessuille! Samalla lipulla pääsee myös samaan aikaan järjestettävään hyvinvointitapahtumaan. Jotta arvonta olisi mahdollisimman monelle mahdollinen, arvontaan voi osallistua peräti kolmella tapaa:

1. Kommentoimalla Venlan maailma -blogi -Facebook-sivulla olevaan julkaisuun, joka linkittyy tähän blogijuttuun ja jossa mainitaan tämä arvonta.
2. Kommentoimalla tähän blogijuttuun nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi.
3. Lähettämällä nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi osoitteeseen: venlanmaailma [ät] luukku.com. [ät] korvataan @-merkillä. Laitathan viestiin myös mikä arvonta on kyseessä!

HUOM! Voit osallistua arvontaan vain yhdellä tapaa! Mikäli sama henkilö yrittää osallistua useammalla tapaa, hänet poistetaan arvonnasta. Voit kuitenkin vihjata arvonnasta esim. ystävillesi. Messuliput odottavat arvonnan voittajaa messuinfossa. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostilla tai Facebook-viestillä ja arvonnan voittaja tullaan julkaisemaan myös blogissa. Osallistumisaika päättyy la 6.10.2018 klo 23.59. Voittaja valitaan Random Name Pickerillä. Onnea arvontaan!

7 kommenttia:

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)