lauantai 23. joulukuuta 2017

Näin asuntoomme joulun teen 2017

Tänä vuonna jouluvalmistelumme alkoivat vähän ennen itsenäisyyspäivää, kun vaihdoimme jouluverhon keittiöön ja lisäsimme verhon päälle suomenlippunauhan ja pari muuta teemaan sopivaa koristetta. Pikkuhiljaa kotiimme alkoi ilmestyä erilaisia koristeita: paperisia lumihiutaleita, pahvisia tonttuja, puisia tonttuovia, kasa kortteja ja vaikka mitä. Osa joulusiivouksesta meni aika viimetippaan, mutta saimme kuitenkin jouluksi valmista! Miltä kotimme joulukoristelut tänävuonna näyttävät? Minäpä näytän...

 Kynttelikkö on varmaan miesystäväni rakkain joulukoriste ja täytyy kyllä myöntää, että kyllähän se kuuluu jouluun ja tuo tunnelmaa. Lumihiutaleita askartelin jo viimevuonna, mutta tonttuja saimme kotiimme vasta tänävuonna. Kiitos tälle ihanalle henkilölle Facebookissa, kuka näitä tonttuja lähetti, ne tuovat oman osuutensa kotimme joulutunnelmaan! :)

 Halusin kokeilla askarrella erilaisia tonttuovia, joten meille tuli yhden oven sijasta kaksi ovea. Mitäköhän punaisen oven takana mahtaa olla? Tyttötonttu on löytö SPR:n kontista, poro puolestaan on ostettu Citymarketista. Tonttuovet ovat puolestaan J.K. Primecon askartelupakkauksista tehtyjä. Omani ostin Kärkkäiseltä.

 Tämä poro/peura on lahja isoveljeltä, joka on meillä koristeena keittiössä ympäri vuoden.

 Monesti olen miettinyt, että olisi kiva saada vähän jotain itsenäisyyspäiväksi sopivia koristeita. Tänä vuonna huomasin Kärkkäisellä tämän kivan lippunauhan, minkä laitoimme jouluverhon kanssa keittiön ikkunaan.

 Olemme saaneet tänä vuonna mitä ihanempia joulukortteja, kiitos niistä! Kortit koristavat jääkaapin oveamme. Oma suosikkini on tuo ihana kissakortti. Vasemmalla alhaalla oleva kissa on Arska, joka pääsi joskus kuvallaan Nokian Uutisiin.

 Possu ja lumiukko ovat menneet pienen muovikuusen alle kurkistelemaan. 
Lumiukko on itse tehty ja juttua siitä löydät tästä blogijutusta.

 Pienessä muovikuusessa on myös pieniä koristeita.

 Miesystäväni joulumyyjäislöytö komeilee komean nenänsä kanssa hyllyn päällä.

 Joulutähti oli arpajaispalkintona joulumyyjäisissä. 
Se sopii hyvin olohuoneeseemme tunnelmaa tuomaan!

 Makuuhuoneen lightbox sai jouluisen tervehdyksen.
Kurkkaa myös tekemääni lightbox juttuun tästä.

Hyvää ja rauhallista joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)