maanantai 6. marraskuuta 2017

Esittelyssä lightbox + teksti-ideoita

Lightbox on yksi tämän syksyn isoista sisustustrendeistä. Kyseessä on valaisin, jossa on tavallisesti 3 riviä, johon voi itse lisätä haluamiaan kirjaimia tai merkkejä luoden erilaisia tekstejä. Useimmiten valaisin on A4 paperiarkin kokoinen suorakaide, mutta valaisimia on olemassa myös esim. yksi- tai kaksirivisinä. Sain LED-valot.fi verkkokaupalta esiteltäväksi suositun lightboxin ja tässä jutussa aionkin tuoda esiin monenlaisia esimerkkejä, mihin lightbox sopii ja minkälaisia tekstejä esimerkiksi lightboxissa voi käyttää.

 Kirkkaan lightboxin tekstit näkyvät hyvin pimeässä.

Oma lightboxini on siis tyypillistä mallia: 3 riviä, kooltaan 30 x 22 x 5,5 cm. Yhteen riviin mahtuu 8 merkkiä. Valaisin käy kuudella AA-paristolla, joita ei pakkauksessa ole mukana. Lightbox on muovia ja siinä on 12 kirkasta LED-valoa. Yllätyin, miten kirkas valo on ja miten hyvin se erottuu pimeässä. Väriltään lightboxini on valkoinen ja siinä on mustat reunat. Pakkauksen mukana tulee valaisimeen sopivia PVC-kirjaimia, kooltaan 3.5 x 6.5cm. Kirjaimia pakkauksessa on A-Z, erikoismerkit #, ?, !, :, ; ja @, sekä numerot 0 ja 1. Tämä vähän hämmentää, että miksi numeroita on vain 0 ja 1? Eri kirjaimia on vaihtelevat määrät. Esim. ehkä suomalaisille suosituinta kirjainta A on 4 kpl, N kirjainta 2 kpl ja S kirjainta 3 kpl. Å, Ä ja Ö-kirjaimia ei pakkauksessa ole. Olisin kaivannut lisäksi myös pieniä kuvia, kuten sydämiä, tähtiä tai hymynaamoja. Valaisimeen on kuitenkin mahdollisuus ostaa lisäkirjaimia, numeroita, sekä kuvia jos ihan peruskirjaimet eivät riitä. Valaisimella on vuoden takuu.

Mikäli juuri tämä lightbox kiinnostaa, löydät sen LED-valot.fi-nettikaupasta. Kyseessä on kotimainen yritys, joka on yksi maan johtavista LED-valaisimien valmistuttajista ja myyjistä.

Tutustu tuotteisiin:
Lightbox lisäkirjaimet pastelli

Kurkkaa myös muut ihanat sisustusvalaisimet, esim. valopallosarjat ja valohimmeli tästä.

Lightbox toimii myös kivana lahjana esim. teinin huoneeseen (tai valaisin sopii kyllä ihan mihin tahansa huoneeseen), ensimmäiseen/uuteen kotiin, kihlaparille, synttärisankarille, joululahjaksi...


Teksti-ideoita lightboxiin:

 Mitä tänään on ruokana?

Tunnelmavaloa leffaillaksi. Koska numeroita ei pakkauksessa ole, onneksi on roomalaisiin numeroihin tarvittavat I, V ja X.

Toisenlainen joulukalenteri.

 Hyvää uuttavuotta! Tai ystävänpäivää, pääsiäistä, vappua, juhannusta...

 Lightbox sopii myös erilaisille yrityksille. Valaisimeen voi kirjoittaa esim. tervetuloa, aukioloajat, päivän tarjouksen tms.
 
Mitä jos antaisit lightboxin lahjaksi ja kirjoittaisit tekstin valmiiksi? Lahjan saaja tulisi yllättymään. 
Tai mikäli lightboxin jo omistaa, voi siihen kirjoittaa yllättäviäkin tekstejä...

Pieni, piristävä viesti rakkaalle. <3

Mitähän tervehdyksiä kavereiden lightboxeihin voisikaan pistää...?

Mahdollisuudethan teksteihin ovat loputtomat. Lisämahdollisuuksia teksteihin toisi juurikin esim. numerot, jolla saisi päivämääriä (esim. hääpäivä, syntymäpäivä, vuosipäivä...) ja muita tärkeitä lukuja. Myös kuvat toisivat oman pienen lisän. Mitä sinä kirjoittaisit omaan lightboxiisi?

Kiitos LED-valot.fi-verkkokaupalle yhteistyöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)