keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Muodonmuutoksessa Isbe Hair & Make Up Studiossa Rovaniemellä

Rovaniemellä kampaamoja piisaa. Kun lähdin Googlesta kampaamoja etsimään, laskin pikaisesti, että kampaamoja keskustan alueella olisi noin 20. Valinnanvaraa siis on reilusti. Jonkin aikaa olen selaillut mainoksia, nettisivuja ja vinkkejä, mille kampaajalle kannattaisi mennä ja päädyin lopulta Isbe Hair & Make-Up Studioon.

Kampaamon tilat.

Miksi päädyin juuri tähän kampaamoon? Joskus aikoinaan huomasin paikallislehdessä mainoksen muodonmuutospaketista: "Muodonmuutospaketti sisältää monivärin sekä leikkauksen kaikkiin hiuspituuksiin ja ripsien ja kulmien värjäyksen ja muotoilun 140 e". Juuri tällaista tarvitsin. Totaalista muodonmuutosta. Vaikka kampanja olikin jo mennyt, kävin tutustumassa kampaamon nettisivuihin, sekä Facebook-sivuihin. Facebookista huomasin, että Isbessä oli parhaillaan opiskelijoita harjoittelussa, josta saisi alennusta. Vaikka ajatus opiskelijatyöstä jännitti, päätin silti antaa mahdollisuuden opiskelijalle.

Hiukset ennen ja jälkeen. Suoristamalla hiuksista olisi saanut vieläkin nätimmät kuvaa varten, 
mutta pyrin välttämään ylimääräistä lämpökäsittelyä.

Opiskelijan nimi taisi olla Sara, toisen vuoden opiskelija. Hänen lisäksi kampaamossa oli toinen opiskelija, sekä kampaamon omistaja Iida. Sara teki hyvää työtä. Hiuksista leikattiin reilusti, vaikka sitä ei kuvasta huomaakkaan, sekä hiukset värjättiin ja lisättiin Olaplex-hoito. Lisäksi ripseni ja kulmakarvani värjättiin, sekä kulmakarvat siistittiin pinseteillä nyppien. Pidin Saran rauhallisuudesta. Rauhallisuudesta näki, että työhön keskityttiin ja työ tehtiin huolella. Jos joku asia mietitytti tai ei ollut varma, asiaa kysyttiin Iidalta. Lopputulokseen olen hyvin tyytyväinen. Tätä blogijuttua kirjoittaessani samat opiskelijat eivät enää kampaamossa ole, mutta toivon onnea ja menestystä Saralle!  

Juttua kirjoittaessani kampaamon omistaja Iida on yksin töissä, mutta opiskelijoita on kuulemma usein työssäoppimassa ja kesäisin kesätöissä. Iidasta sain lyhyessä ajassa hyvin iloisen ja ammattimaisen kuvan. Kampaamon palveluita ja hinnaston voit katsoa mm. tästä linkistä. Kampaamossa on opiskelija-alennus opiskelijakortilla -10% ja puolestaan opiskelijoiden tekemiin töihin alennukset vaihtelevat 15-30% välillä. Kannattaa seurata myös kampaamon Facebook-sivuja. Sivuilla on mm. paljon kuvia asiakkaiden ihanista hiuksista ja joskus saattaa bongata myös kivoja tarjouksia.

Kiinnostuitko?  Isbe Hair & Make Up Studion löydät Rovaniemen keskustasta, Ainonkatu 3:sta. Kampaamo on avoinna arkisin klo 9-17 ja lauantaisin sopimusten mukaan. Aikoja voi varata esim. soittamalla, sähköpostilla ja Facebookin inboxin kautta. Kampaamon yhteystietoihin pääset tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)