perjantai 1. huhtikuuta 2016

8 asiaa joissa olen hyvä

Haasteita on kiva välillä toteuttaa. 8 asiaa joissa olen hyvä, vaikutti kivalta ja helpolta haasteelta, johon päätin lähteä mukaan. Haasteen huomasin Kaksinaamainen-nimisessä blogissa. Tässä siis omat 8 asiaa, joissa olen (mielestäni) hyvä: 
Kuunteleminen - Pidän itseäni hyvänä kuuntelijana. Mielestäni kuunteleminen on paljon puhumista helpompaa. Oli kyseessä sitten ystävien huolien kuuntelu tai vaikka jonkun esittelyn kuunteleminen - ei ongelmaa. Toki, jos useita tunteja joutuu jotain tylsää aihetta kuuntelemaan, niin sitten voi kyllä ruveta haukotuttamaan. 
Rentoutuminen - Se tunne, kun pääsee lämpöisten peittojen väliin ja saa nukkua pitkät, hyvät yöunet. <3 Tai, kun saa ihan vain olla ja katsoa vaikka samalla jotain hyvää tv-ohjelmaa tai elokuvaa. 
Kädentaidot - Etenkin askartelu ja virkkaaminen ovat vahvuuksiani, mutta olen innokas oppimaan kaikkia uusia tekniikoita. 
Amigurumeja.

Stailaaminen - Läheisille vaatteet ja asusteet eri tilaisuuksiin, kodin laittaminen, käsitöiden ideointi... 
Kirjoittaminen - Blogi, Twitter, Facebook, biisien sanat, esitelmät, hakemukset...
 
Maisemia Pirkkalasta.

Valokuvaaminen - Omasta mielestäni olen hyvä valokuvaamaan. Toki voisi olla paljon parempikin, mutta voisi olla myös paljon huonompikin.

Tietokoneen käyttö - Olen käyttänyt tietokoneita lapsesta saakka. Toki tietokoneella voisi kehittyä vielä vaikka kuinka, mutta perustaidot osaan hyvin. 
 
Pariisista vuonna 2011. 
Matkustaminen - Matkustaminen on tosi laaja käsite. Junalla Rovaniemelle, laivalla Tallinnaan, lentokoneella Pariisiin... Monenlaista on tullut koettua ja hyvin ovat asiat sujuneet.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jep, kiva välillä vastata näihin haasteisiin! :)

   Poista
 2. Tosi kiva postaus, ja kivan persoonallinen ulkoasu. Niitä kokovalkoisia persoonattomia blogeja alkaa olla jo liikaakin, joten on kiva törmätä blogiin, jossa on oikeasti väriä. Liityin muuten lukijaksi, pidin paljon tästä blogista!

  http://what-a-lotta-fun.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että mun haaste on levinnyt niin pitkälle! :)
  Tosi ihanaa luettavaa! :))

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)