torstai 18. joulukuuta 2014

Unelmien koruja etsimässä

Yhtenä keskiviikkona oli kyllä niin surkea fiilis. Olin nukkunut pahasti pommiin ja näin ollen koulupäivä jäi välistä ja näin ollen myös pari itselleni tärkeää menoa. Sinä päivänä ei oikein huvittanut puhua kenenkään kanssa eikä tehnyt mieli vastata puheluihin. Yhdessä vaiheessa sain kuitenkin tekstiviestin, jossa pyydettiin soittaan lähettäjän numeroon, ja lähettäjänä oli Tampereen Koskikeskuksen Glitter. Uteliaisuuteni heräsi heti, mitä asia voisi olla? Voisiko se olla… Kyllä. Oli ihan mieletöntä kuulla, kun myyjä sanoi puhelimessa että olen voittanut unelmieni korut sekä liput Nälkäpeli – Matkijanärhi osa 1 ennakkonäytösgaalaan Helsinkiin. Surkea päiväni oli muisto vain. Oikeasti, unelmieni korut? Se käsitti hiusjutut, kaulakorun, rannekorun, sormuksen, laukun, huivin… Mitä nyt gaalaan pistäisi asusteita ja koruja päällensä. Tilaisuus oli ihan mieletön. Täytyi miettiä tarkkaan, mitä oikeasti haluaisi, mille oikeasti olisi käyttöä, ja mitä nyt olisi mahdollisuus saada, mihin ei normaalisti olisi varaa. Mukaan tarttuikin sitten vaikka mitä…


Ensimmäinen löytöni oli iltalaukku. Laukkuvalikoima ei ollut kovin suuri, mutta pienessä valikoimassa oli todella kauniita laukkuja joista oli helppo valita mieleisensä. Päädyin siniseen, yksinkertaiseen mutta todella kauniiseen laukkuun (Kuvassa keskellä). Hintaa laukulla 24,90 e.

Söpön kissapeilin huomatessani mietin että eikös pieni peili olisi hyvä lisä laukkuun? Hintaa peilillä 4,90 e

 Korvakoruja mietin pitkään mitkä ottaisin. Oli monta kaunista mallia ja oli vaikea valita mitkä ottaisi. Päädyin kuitenkin hopeisiin sydänkorvakoruihin, joita olin monesti katsonut aikaisemminkin. Hintaa korvakoruilla 7,90 e.

Myös kaulakorua oli hyvin vaikea valita koska upeita kaulakoruja oli monta, ja kaikki mistä pidin oli hyvin eri tyylisiä. Päädyin siniseen kaulakoruun, joka sopisi hyvin yhteen laukun kanssa, joten tyylini oli melko selkeä: sininen. Hintaa kaulakorulla 24,90. Tätä kaulakorua en olisi malttanut muuten koskaan ostaa koska tällä jo vähän hintaakin…


Rannekorut olivat neljän kappaleen paketissa, jotka olivat samaa sarjaa kaulakorun kanssa. Hintaa paketilla 9,90 e

Sininen oli myös sormus mihin päädyin. Sormuskin oli hyvin arvokas löytö, hintaa nimittäin 24,90 e. Käsittääkseni tässä ihanassa sydänsormuksessa on swarovskin kristalleja?


Hiuksiin en oikein koskaan ole kaivannut mitään ihmeellistä. En tykkää että mikään painaa tai puristaa tai pitää pelätä että koska joku koriste tippuu. Tykkään kuitenkin klipseillä kiinnittyvistä hiuslisäkkeistä, joita tarttui mukaan muutama. Lisäkkeet mitä valitsin oli siis värikkäitä raitoja, sinisiä nekin, yllätys. Hintaa yhdellä lisäkkeellä 3,90 e.

Pinnejä ei ole koskaan liikaa! Pinnejä oli kivassa rasiassa tarjouksessa ja mietin, että jos kuitenkin hiuksiin jotain laittaisi, niin jotkut juhlavat kivat pinnit voisi kanssa olla kivat. Iso pakkaus perus pinnejä rasiassa 6,90 e (Tarjouksessa 4,50 e) ja kauniit sydänpinnit 9,90 e.

Tarjouksessa olivat myös kynsilakat. Taisi tosin olla joku määrä alennus, itse otin vain yhden mustan kynsilakan jolla hintaa 3 e.

Myyjä ehdotti, että ottaisin myös jonkun huivin, ja löydettiinkin lopuksi vielä kaunis, muiden asusteiden ja korujen kanssa sopiva sininen, kimaltava ja kevyt huivi. En itse olisi tajunnut huivia ottaa, mutta myöhemmin tajusin että huivihan on todella kiva asuste ihan olkapäillä ja on todella juhlava. Hintaa huivilla 11,90 e.

Yhteensä ostoksille olisi siis tullut hintaa lähes 140 euroa. Tähän kun lisätään vielä liput elokuviin, oli palkinto arvoltaan kyllä kiitettävä ja olen ihan mielettömän onnellinen ja kiitollinen että voitin jotain näin hienoa! Kiitos Glitter!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)