torstai 18. joulukuuta 2014

Nälkäpeli – Matkijanärhi osa 1 ennakkonäytösgaalassa

Kuten aikaisemmassa jutussa kerroin, voitin siis unelmien korujen lisäksi kutsun uuden Nälkäpeli - Matkijanärhi osa 1 elokuvan ennakkonäytösgaalaan Helsinkiin. En ollut edes aikaisempia elokuvia nähnyt, joten tuli kiire katsoa ensin ensimmäiset 2 osaa jotta pääsisi hyvin mukaan kolmanteen elokuvaan. Tykästyin jokaiseen elokuvaan kyllä kovasti. Aluksi mietin että viitsinkö nyt ihan Helsinkiin saakka lähteä mutta sain asian järjestettyä enkä kadu yhtään kyseistä reissua.

Olin saanut postissa aikaisemmin 2 kutsukorttia. Menin ystäväni kanssa Tennispalatsille hyvissä ajoin kutsukorttien kanssa. Näytös oli salissa nro 1, ja sinne oli tehty ulkoa oma sisäänkäyntikin. Sisäänkäynnistä vähän eteenpäin jaettiin rannekkeet joilla pääsisi elokuvasaliin. Olisin kyllä halunnut nähdä ilmeeni kun menimme elokuvasaliin sisälle. Sali oli valtava, ja ilmeeni varmasti hyvin hämmästynyt: onko suomessa tosiaan näin suuria elokuvasaleja?


Kun menimme paikalle istumaan, ilmeeni oli varmasti puolestaan iloisesti yllättynyt: jokaisella tuolilla oli lahja! Glitter oli laittanut kivaan pakkaukseen lahjan, josta löytyi kultainen, 17,90 e arvoinen kaulakoru, sekä -25% alennuskuponki. Kaulakoru ei ole ehkä ominta tyyliäni, mutta haluan säilyttää sen silti muistona, ja ehkä joskus johonkin asuun se voi sopiakin? Katsomossa oli myös paljon miehiä, olisi mielenkiintoista tietää mitä he koruillaan tekivät? Ehkä naispuoliset ystävät saivat elokuvan jälkeen lahjoja? Osa miehistä kyllä sovitti korua myös itsellensä, miksipäs ei? Tuolilla oli myös lukunäytekirjanen Outolintu kirjasta. Olen nähnyt kyseisen kirjan elokuvana ja tykkäsin kovasti, ehkä luen siis kirjankin joskus. Outolintu ei siis liity millään tavalla Nälkäpeliin.


Kun elokuviin menee normaalisti, alussahan tulee vaikka mitä trailereita ja mainoksia. Nyt niitä ei tullut kuin yksi: Outolintu – Kapinallinen. Hyvin todennäköisesti menen senkin katsomaan koska ensimmäisestäkin osasta tykkäsin. Ennen elokuvan alkua jaettiin myös palkinnot parhaille pukeutujille. Oli siis pukukilpailu, jossa parhaiten nälkäpeli teemaan pukeutuneet voittivat. Voittajien puvut olivat todella kivan näköisiä!

Viimein elokuva alkoi, ja uppouduin siihen kyllä ihan täysin. En kertaakaan tainnut katsoa, mitä elokuvasalissa tapahtuu tai onko ystäväni yhtä uppoutunut elokuvaan. Tykkäsin elokuvasta paljon, ja uskon että elokuvan tekemiseen on käytetty paljon aikaa, vaivaa ja rahaa. Wikipedian mukaan elokuvan budjetti on ollut 250 000 000 dollaria osan 2 kanssa. Ainoa mikä elokuvassa jäi harmittamaan, oli se että se loppui kesken. Kyseessä oli siis elokuvan ensimmäinen osa, ja toista osaa joudutaan vielä vuosi odottamaan. Toinen osa on siis perjaatteessa ”pakko” nähdä – eihän tarinaa sovi kesken jättää?

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fi/f/f0/N%C3%A4lk%C3%A4peli_%E2%80%93_Matkijan%C3%A4rhi%2C_osa_1.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)