perjantai 28. marraskuuta 2014

Inka-Gold askartelua: siniset joulukuuset


Myös askarteluun tulee jatkuvasti uusia tuotteita ja tekniikoita, ja syksyllä ainakin Sinellin valikoimiin ilmestyi erilaisia Inka-Gold vahoja. Itselle tuotteista tuli ensimmäisenä mielikuva että kyseessä olisi joku metallinhohtoinen maali, mutta ei, kyseessä ei ole maali, vaan vaha, joka ainakin itseäni muistuttaa hyvin peittävästä ja levittyvästä meikkivoiteesta. Kun maaleja käyttäessä käytetään erilaisia siveltimiä, Inka-Goldia käyttäessä käytetään meikkisientä ja vahaa levitetään pyörivin liikkein värjättävän tuotteen pinnalle. Vahaa ei paljoa tarvitse laittaa, joten pieni pakkaus on kyllä hyvin riittoisa.

Sinisen joulukuusen tekeminen oli todella helppoa: ensin pahvinen kartio värjättiin Inka-Goldilla (väri 914 Stahlblau, Steelblue) ja sen jälkeen lisättiin hopeiset akryylitimantit. Vaha myös kuivuu todella nopeasti, joten aikaa kuusien tekoon ei kauaa mene. Tarkempi ohje joulukuusien tekoon löytyy täältä. Vastaava askartelu voisi olla todella kivaa myös isompien lasten kanssa, tai vaikka jossain kerhossa, pikkujouluissa tms.


Itse pääsin tutustumaan tähän tekniikkaan saatuani kädentaitomessuilta tuotepaketin joka sisälsi tarvikkeet sinisiin koristejoulukuusiin. Kiitos Annan aarteet blogille ja Sinellille näistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)