maanantai 14. elokuuta 2023

Tunnelmia kesältä 2023 osa 2 - heinäkuu

Heinäkuu olikin sitä, mitä kesä parhaimmillaan on, eli reissailua pitkin Suomea ja läheisten kanssa yhteistä tekemistä.

Heinäkuun alkupuolella lähdin vanhempieni luo Nokialle ajatuksena samalla pitää Tampere-päivä äitini ja isoveljeni kanssa. Tampereella kävin ensimmäisenä Silmäsairaalassa laser-leikkauksen esitutkimuksessa, jossa vihdoin sain vastauksen kysymykseen, että sovellunko ylipäätänsä laser-leikkaukseen. Iloisia uutisia: kyllä sovin! Nyt vielä säästän rahaa kyseistä leikkausta varten ja jonain päivänä viimein toteutan pitkäaikaisen unelmani! Esitutkimuksen jälkeen menimme vielä kiertämään Museokeskus Vapriikin näyttelyt ja syömään Zarillo-nimiseen ravintolaan.

Lähtiessäni Nokialta kävimme mieheni ja äitini kanssa vielä Hinttalan kotiseutumuseossa kahvilla. Sitten jatkoimmekin kohti kotia Jämsänkoskelle, jonne äitini tuli kylään kissavahdiksi, koska seuraavana päivänä suuntaisimme koko päiväksi kohti Powerparkkia. Ja kirjaimellisesti koko päivä siellä menikin, sillä lähdimme aamulla aikaisin ja tulimme yöllä myöhään takaisin. Tosin matkoihin ja taukoihin meni oma aikansa. Päivä Powerparkissa oli yksi oman kesäni kohokohtia, toivottavasti myös muilla seurueestamme oli kivaa mm. helteistä ja ruuhkista huolimatta.

Toki heinäkuussakin käytiin uudestaan Haanpään alpakoita katsomassa ja pitihän kerran kesässä päästä myös grillailemaan! Loppukuusta kävimme myös Lahdessa, jossa mm. geokätköilimme ja innostuin itse ottamaan muotinukkekuvia.


Hyvin tyypillinen näky meidän parvekkeella. Laku nauttii. <3


Kohti Museokeskus Vapriikkia. Lue juttu Vapriikki-vierailusta tästä.Hinttalan kotiseutumuseolla on kauniita, vanhoja rakennuksia ja kiva kahvila.Powerpark-maisemia maailmanpyörästä.Haanpään tyttöalpakoita.Kesällä kuuluu grillata ainakin kerran!Kuvailin Lahden satamassa muotinukkejani - takaa kuului naisen ääni: "vaaaau!".
Mutta totta, kyllä tästä kuvasta tuli aika vau!

Kohti elokuuta ja arkeenpaluuta!
Mutta vielä on kesää jäljellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)