torstai 6. lokakuuta 2022

Tunnelmia kesältä 2022 osa 3 - elokuu

Onneksi kesäkin päättyy joskus. Mittani on ollut niin täynnä helteitä ja hyttysiä. Kun kirjoitan tätä julkaisua syyskuussa niin ai että nautin, kun ilmat on viilentyneet, eikä hyttysiä näy. Ulkona on vihdoin jopa hyvä olla! Yleensä elokuussa helteet ovat jo ohi, mutta muutamia hellepäiviä piisasi vielä elokuussakin. Monilla ihmisillä alkoi työt tai opiskelut ja oli hirveä ajatella, miten päivät hellekeleillä mahtoi sujua. Itse olin elokuussa aika paljon ihan kotosalla, lukuunottamatta esim. kurssipäiviä Jyväskylässä tai geokätköilypäivää. Mutta kun kesää ajattelee kokonaisuutena, kyllähän sitä vaikka mitä kesällä kerkesi tehdä! Tässä kuitenkin vielä muutamia poimintoja elokuulta:


Elokuussa kävin rauhassa Jämsän uudessa kirjastossa katsomassa millaiset uudet tilat on ja mitä kaikkea kirjastosta löytyy. Omasta mielestäni uusi kirjasto on hyvinkin selkeä ja siellä on helppo asioida. Harmi kun pääkirjasto ei ole enää Jämsänkoskella, mutta toisaalta ymmärtäähän sen, että loogisempaa on, että Jämsän pääkirjasto on ihan itse Jämsässä.


Barbie-kokoisten (1:6) huonekalujen maalausprojekti eteni elokuussa valmiiksi asti!
Tässä kuvassa projekti vielä kesken. Huonekalut ostettu Gepettolta.Elokuussa alkoi myös kauan odottamani korukoulutus Jyväskylässä, jossa ensimmäisenä teemana oli ketjukorut. Olin jo aikaisemmin tehnyt ketjukoruja valmiista lenkeistä, joten ketjujen teko oli osin tuttua. Uutena itselleni tuli lenkkien tekeminen alumiinilangasta. Ensimmäinen päivä ketjujen parissa sujui lopulta todella huonosti, koska olin ostanut vääränlaista alumiinilankaa, josta lenkkien ja näin myös ketjujen teko oli lähes mahdotonta. Materiaalia sain sen verran, että sain pienet korvakorut tehtyä ja lisäksi näytin opettajalle aikaisemmin tekemäni rannekorun osoituksena, että osaan tehdä ketjutöitä. Opettajalle tämä oli ok ja myöhemmin vielä reilu kuukausi tämän jälkeen tein vapaa-ajallani toisen, haastavamman ketjun, joka onnistui hyvin! Tästä sai onneksi sitten myös onnistumisen kokemuksiakin!


Huonoa päivää piristi Haanpään Kesäkahvilalla käynti. Aina ne alpakat on yhtä suloisia!Lämmintä piisasi vielä elokuussakin ja Laku-kissa se vain viihtyi parvekkeella!


20.8.2022 vietettiin geokätköilypäivää, johon osallistuimme mieheni kanssa käymällä muutamalla kätköllä. Ilma oli kaunis!


Elokuu päättyi surullisissa merkeissä, kun saimme tiedon Ella-koiran kuolemasta. Ella oli miesystäväni vanhempien koira. Lähipiirissäni ei paljoa koiria ole, joten oli mukava tutustua Ellaan. Ella oli todella kiltti ja ystävällinen koira ja tuli aina innoissaan vastaan, kun joku tuli kylään. Ellasta jää paljon ja oikeastaan vain hyviä muistoja. Kiitollinen olen kaikesta ajasta, jota sain Ellan kanssa viettää. <3

Kohti syksyä, Ellaa lämmöllä muistaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)