torstai 24. marraskuuta 2022

Tunnelmia Kätevä&Tekevä -messuilta 2022

Kätevä&Tekevä -messuja viettiin Lahden Messukeskuksessa 5.-6.11.2022. Samaan aikaan järjestettiin hyvinvointitapahtuma Hetki, Ilmaisen Kirjan Päivä, Nukkekoti- ja nukkemessut, sekä Kivi- ja korumessut. Messukeskuksessa piisasi kyseisenä viikonloppuna hyvin monenlaista nähtävää! Itse olin messuilla mieheni kanssa ensimmäistä kertaa. Halusin messuille, koska itseltäni jäi Tampereen isot käsityömessut tänä vuonna välistä ja halusin kokea edes pienen ripauksen käsityömessuhuumaa. Lisäksi itseäni kiinnosti mitä nukkekotijuttuja olisi tarjolla. Ajattelin, että kivet ja kirjat ei itseäni niin kiinnostaisi, mutta paikan päällä tilanne olikin aivan toinen! Tykkäsin toki messujen monipuolisesta tarjonnasta, mutta harmikseni, ainakin omasta mielestäni, itse käsityötarvikkeita oli mielestäni vähän. Lisäksi mietin, että oliko samana viikonloppuna vähän liiankin monipuolista tarjontaa, että olisiko jotain voinut jättää esim. pois ja laittaa tilanne enemmän käsityöjuttuja? Kuka tietää, mihin suuntaan messut tulevaisuudessa kehittyy! Alla vielä tunnelmia messuilta:


Arjen Ilot on tuttu näky monilta messuilta.Snack2Youn herkkuja.Salliva Designin pöydällä piisasi väriä!Hidastaja Artin tuotteita.


Nukkekotipuolella piisasi toinen toistaan upeampia miniatyyrimaailmoja!Omakorun helmivalikoimaa.


Yllätyin itsekin, miten pitkäksi aikaa jäin ihailemaan erilaisia kiviä.
Valitettavasti en muista tätä näytteilleasettajaa, tunnistaisikohan joku?Aluksi ajattelin, että kirjatapahtumassa olisi vain vanhoja ja luettuja kirjoja, mutta...


...hämmennykseni oli suuri, kun mukana oli myös kasoittain lukemattomia kirjoja!
Isompi hämmennys oli vielä se, että löysin ilmaiseksi kirjan, jonka olin harkinnut ostavani!
Iso kiitos tapahtuman järjestäjälle!


Ehkä ensi vuonna uudestaan?
Kiitos Kätevä&Tekevä -messuille / Lahden messuille yhteistyöstä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)