keskiviikko 27. huhtikuuta 2022

Retki Keuruulle - geokätköilyä ja keilailua!

Keilaus on sellainen laji, mitä vuosia olin miettinyt, että joo pitäisi kokeilla, mutta ei ole vaan saanut aikaiseksi. Keilaus kuitenkin maksaa ja entä jos en osaisi ja hommasta tulisikin vaan paha mieli? Yhtenä päivänä mieheni ehdotti, että menisimme Keuruulle keilaamaan ja samaan reissuun voisimme yhdistää geokätköilyä ja kirpputoreja. Mieheni lupasi vielä tarjota keilailun. Ajattelin, että miksipäs ei? Olisi kiva päästä kahdestaan jollekin pikku retkelle ja tutustumaan johonkin meille uuteen paikkaan.

Keuruu on kiva pikku kaupunki, ainakin itse tykkäsin! Geokätköjä löytyi hyvin, kaupungissa on kivoja rakennuksia, keilaus on kivaa, ruoka on hyvää ja Megamarket on melkoinen kauppa! Harmi kyllä, kaupungin useasta kirpputorista mikään ei ollut auki. Tästä huolimatta meillä oli kiva reissu ja menisin kyllä mielelläni Keuruulle toistekin. Olen kuullut, että Keuruulla olisi kiva uimahalli, ehkä siellä voisi joskus käydä? Alla vielä muutamia kuvia reissusta:


Kätköillessä poikkesimme katsomaan myös Suomen kauneimmaksi asemarakennukseksi valittua Keuruun asemaa. Onhan tuo söpö!Erään geokätkön lähellä oli mainos pehmiksestä ja jostain kumman syystä rupesi tekemään pehmistä mieli. Koska meillä oli kiva retkipäivä, niin sallimme itsellemme pehmistuokion!

Varsinainen päivän aktiviteetti eli keilaus. En ole keilannut koskaan aiemmin ja suhtauduin keilaamiseen vähän varauksella. Mitä jos pallo painaa paljon? Entä jos en osaa ja en osu mihinkään? Keilaamisesta tuli kuitenkin pian todella hyvä fiilis, kun keiloja rupesikin välillä jopa ihan hyvin kaatumaan. Mieheni on keilannut aiemminkin ja siten oli parempi, mutta kumpikin olimme rennolla mielellä emmekä ottaneet keilausta mitenkään vakavasti. Hauskaa yhdessä tekemistähän tässä haetaan!


Tottakai kokopäivän retkellä pitää syödäkin! Keuruulla olisi ollut monia ruokapaikkoja, mutta mieleni sattui tekemään kebabia ja Pizzeria La Mel oli saanut hyvän 4,3 tähden arvosanan Googlessa. Kebab oli aivan älyttömän hyvää ja kyllä nälkä lähti! Miehenikin tykkäsi tilaamastaan pizzasta. Suositus siis tälle ravintolalle!


Mainospostimme mukana tulee välillä Paikkakuntalainen-niminen lehti, jossa usein on myös Megamarketin tarjouksia. Monesti olen miettinyt, että millainen kyseinen paikka mahtaa olla ja onko käymisen arvoinen. Nimensä mukaisesti paikka on iso ja valikoima on laaja!

Yksi monista asioista mikä Megamarketissa itseäni ilahdutti, oli Hamahelmien runsas saatavuus. Nykyään harvoin näkee näitä yksittäisväripussukoita missään ainakaan kovin montaa sävyä samassa kaupassa.

Toivottavasti pääsen pian taas uudestaan Keuruulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)