maanantai 22. marraskuuta 2021

Tunnelmia Suomen Kädentaidot -messuilta 2021

Suomen Kädentaidot -messuja vietettiin Tampereella 12.-14.11.2021. Edellisvuoden messuttomuuden jälkeen messuja on ollut kova ikävä ja oli ihanaa päästä pitkästä aikaa kädentaitomessuille! Vierailimme messuilla äitini kanssa heti perjantaiaamusta messujen avauduttua. Omasta mielestäni väkeä oli paljon liikkeellä, mutta ei kuitenkaan niin paljon, mitä ennen on saattanut olla. Koko viikonloppuna messuilla vieraili 22 117 kävijää, mikä on reilusti vähemmän ajatellen vuotta 2019, jolloin kävijöitä oli peräti yli 55 000. Todennäköisin syy, miksi kävijöitä oli nyt näin vähän on koronatilanne. Messut on valtava tapahtuma, johon väkeä tulee ympäri Suomea ja jossa turvavälejä on hyvin vaikea pitää. Messuilla oli kyllä vahva maskisuositus, mitä ihmiset noudatti yllättävänkin hyvin. Lisäksi käsidesiä oli tarjolla hyvin, paitsi että joistain paikoista, kuten pääaulasta ainakin jossain kohtaa oli loppu. Uskon kuitenkin siihen, että tapahtumajärjestäjät ovat tehneet kaikkensa, jotta tapahtumasta saataisiin mahdollisiman turvallinen ja että ylipäätänsä tapahtuma saatiin toteutettua. Tykkäsin messuista kovasti! Tarjonta on joka vuosi niin monipuolista, näytteilleasettajia on paljon ja messuilta löytyy joka vuosi vaikka mitä kivoja tuotteita ja ideoita. Alla muutamia poimintoja messuilta.


Novitan osastolla piisasi väkeä heti aamusta.
Jonot olivat pitkiä ja kassojakin oli peräti 3 tai 4!Lankavan osastoilla oli kivasti erilaisia käsityömalleja esillä.
Tottakai myynnissä oli myös monia tuttuja materiaaleja!Kustannus-Mäkelän osastolla oli valtavasti erilaisia käsityökirjoja.MosaiikkiMyymälän antia. Valikoimassa myös kivoja tarvikepaketteja!Omakorun osastolla piisasi monenlaisia helmiä, tarvikkeita ja ennen kaikkea värejä!


Riikka-Piikan valikoimassa piisaa monenlaisia lankoja ihanissa väreissä.Näyttelyalueen kauniita kansallispukuja.Taito Keski-Suomen osastolta löytyi söpöjä Hilja-nukkeja.Vernadan kauniita koruja.Tuulia designin osasto oli täynnä monenlaisia kivoja tarvikepakkauksia.


Ensi vuonna taas uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)