lauantai 4. syyskuuta 2021

Tunnelmia kesältä 2021 osa 3 - elokuu

Helteisen heinäkuun jälkeen elokuu tuntui niin mielettömän hyvältä. Kun lämpötila on ollut 15-20c välillä on ollut niin paljon parempi olo ja on jaksanut tehdä asioita enemmän. Elokuu oli oikeastaan tasaisen hyvää kotiarkea, mikä on tietysti hyvä juttu. Toki aina on niitä huonojakin päiviä, mutta kyllä tässä kuussa paino oli sillä paremmalla puolella. Laku-kissakin on voinut nyt hyvin, mistä on tietysti todella hyvä fiilis.

Mitä kissamaisia kuulumisia muuten kuuluu, on se, että pieni hyväntekeväisyysprojektimme Jämsässä edistyy. Jämsään on nimittäin meidän toimesta tullut KISU:n lahjoituspiste Mustiin ja Mirriin, johon voi ostaa kissatarvikkeita lahjoitettavaksi Jyväskylän seudun kodittomille kissoille tai tuoda kotoa kissatarvikkeita, mille ei ole käyttöä. Me käymme mieheni kanssa tyhjentämässä lahjoituspisteen kun alkaa olemaan täyttä ja toimitamme tuotteet Jyväskylään ensikodeille jaettavaksi. Kissoja on kesäisin ja syksyisin paljon ja siten myös esim. ruoan ja kissanhiekan kulutus on kova. Erilaisia keräyksiä ja tapoja auttaa on varmasti pitkin Suomea!

Nyt aion ottaa syksystä kaiken ilon irti ja nauttia viileistä ilmoista. Odotan innolla myös syksyn tapahtumia ja jännitän, millainen talvi Keski-Suomeen saadaan!


Päiväni on oikeastaan kulunut paljolti kotona. On ollut ihana huomata, miten Laku voi paremmin!


Ensimmäinen kuorma Jyväskylän ensikodeille. Kissan peti, kuljetuskoppia, leluja, ruokaa...
Iso kiitos kaikille lahjoittajille!Elokuussa olen käynyt kävelylenkeillä lähistöllä, kun ilmat ovat olleet niin suotuisia.
Vakio kävelyreittiini kuuluu kiva metsätie, missä on samalla kiva seurata syksyn edistymistä.


Innolla syksyä kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)