torstai 7. tammikuuta 2021

Vuonna 2020 eniten kuuntelemani artistit, biisit ja albumit

Jos vuodessa 2020 oli jotain hyvää, niin ainakin monien naisartistien tarjoama musiikki! Musiikkimakuni on hyvin laaja: välillä saatan kuunnella iskelmää, välillä heviä, mutta yleensä, mitä kuuntelen on joko poppia tai rockia. Kun katselen listaa Spotifystä, mitä olen eniten kuunnellut vuonna 2020, on varmaan 95% listasta poppia, jota esittää nainen. Yleensä tykkään kuunnella kotimaista musiikkia, mutta vuonna 2020 löysin yhden uuden ulkomaalaisenkin artistin suosikkeihini!


Ava Max - Kings & Queens.

Ava Max - Kerran kuntopyöräillessäni kuuntelin radiota, jossa alkoi soimaan Ava Maxin kappale Kings & Queens. Jo ensisekunneista ajattelin, että hei, tämähän kuulostaa hyvältä! Lopetettuani pyöräilyn menin heti netistä katsomaan, mikä kappale mahtoi olla kyseessä ja onneksi biisi esittäjineen löytyi! Tovin pelkkää kyseistä kappaletta kuunneltuani lähdin kuuntelemaan Ava Maxin muitakin kappaleita ja huomasin, että hänellähän on monta radiosta tuttua hyvää biisiä, kuten Sweet but Psycho, Torn ja Salt. Ava Maxin debyyttialbumi Heaven & Hell ilmestyi lokakuussa 2020 ja kyseistä albumia on tullut kuunteltua paljon!


BEHM - Hei Rakas.

BEHM - Kukapa ei olisi kuullut BEHM:in Hei Rakas kappaletta? Kyseessä on varmastikin yksi vuoden 2020 soitetuimmista biiseistä Suomessa ja tätä juttua kirjoittaessani kappaletta on kuunneltu Spotifyssä yli 18 miljoonaa kertaa. Hei Rakas -kappaleen jälkeen BEHM julkaisi ennen albumia singet Tivolit ja Frida. Myös Fridaa on soitettu todella paljon radiossa. Myös BEHM:in debyyttialbumi ilmestyi lokakuussa 2020 ja Draaman kaari viehättää -albumia on tullut myös kuunneltua paljon.


Ilta - Anteeks.

Ilta - Iltaa lähdin kuuntelemaan oikeastaan puhtaasta mielenkiinnosta. Tuntuu, että Iltaa hehkutetaan paljon ja Ilta on ollut useissa tv-ohjelmissa, kuten Tähdet, tähdet -musiikkiohjelmassa ja The Voice of Finlandissa yhdellä kaudella Anna Puun tiimissä apuvalmentajana. Kun Iltan debyyttialbumi Näitä hetkiä varten (tämäkin lokakuussa 2020) ilmestyi, halusin kuunnella millainen artisti Ilta oikeastaan on ja millaista musiikkia hän tekee. Kyseiseltä albumilta pidän ainakin biiseistä Anteeks ja Voimanainen.


Vesala - Mul ei oo lapsuudensankarii.


Vesala - Vesala on iso tähti ja on osoittanut pärjäävänsä hyvin myös sooloartistina. Vesalan toinen albumi, Etsimässä rauhaa ilmestyi helmikuussa 2020 ja tein kyseisestä albumista myös arvion blogiini. Albumilla on monia tosi hyviä kappaleita, joita on tullut kuunneltua paljon, kuten Mul ei oo lapsuudensankarii, Meillä kummittelee, Uusia unelmia ja Nyt on lähtö.


Jannika B - Pyyntö.


Vain elämää kausi 11 (Jannika B) - Vain elämää on yksi suosikki tv-ohjelmistani ja olin todella innoissani kaudesta 11, sillä mukana oli useampikin artisti, mistä pidän. Toisiin artisteihin petyin ohjelmassa, toiset taas ihastutti, kuten Jannika B. Tiesin jo ennestään, että Jannika on hyvä laulaja, mutta ohjelmassa Jannika yllätti monet hienoilla tulkinnoillaan. Esim. Matkalla manalaan, Pyyntö, Sata vuotta ja Ryyppy -kappaleita on tullut kuunneltua paljon. Myös Ressu Redford ja Stig yllätti kyseisellä kaudella!

Millaista musiikkia sinä kuuntelit vuonna 2020?
Ketkä artistit yllättivät eniten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)