sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Meimi design - tsemppaavat korut ja muut ihanuudet! Sis. etukoodin!

Kässämessut netissä -tapahtuma on järjestetty tätä juttua kirjoittaessani kaksi kertaa. Tapahtuma ideoitiin, kun monia kevään ja kesän käsityötapahtumia peruuntui koronaviruksen takia. Messut toteutuivat käytännössä niin, että Facebookissa on oma Kässämessut netissä -messuhalli -ryhmä, jossa sitten kävijät voivat selata albumeista eri yrityksiä. Koska kyseessä on messut, mukana on tietysti monenlaista ohjelmaa mm. videoiden muodossa, arvontoja, tarjouksia ym.

Yksi omista suosikkilöydöistäni näiltä messuilta on Meimi design, jonka tunnetuimmat tuotteet ovat erilaiset tsemppikorut. Tsemppikoruja löytyy niin erilaisia korvakoruja, kuin rannekorujakin. Lisäksi jos sopivaa tekstiä ei löydy, sellaisen voi suunnitella itse. Erilaisia valmiita hyviä tsemppitekstejä on monia, kuten: ihanainen, elämä kantaa, usko itseesi, muista hengittää... Tykkään näistä koruista monesta syystä. Rannekoruissa pidän siitä, että helmet ovat puuta ja että ne saa joustavaan lankaan. Lisäksi pidän tekstilaatan ulkonäöstä (vaneerilaatta, jonka päällä koruhartsia), sekä väri- ja tekstimahdollisuuksista. Plussaa tietysti on, että tuote on kotimaista käsityötä. Rannekorujen lisäksi löytyy korvakoruja, joita saa niin perinteisesti parittain kuin yksittäinkin. Lisäksi Meimi designin valikoimasta löytyy myös magneetteja, sisustuskylttejä ja kankaisia kasvomaskeja. 

Rannekoruni omilla teksteillä.

Tilasin Meimi designiltä kaksi rannekorua omilla teksteilläni. Näistä näkee hyvin, millaiselta näyttää kaunoteksti ja millaiselta "kirjoituskoneteksti". Väreinä näissä koruissa ovat musta ja turkoosi. Tilausta tehdessä laitoin viestiin ranteeni ympäryksen ja toiveen, että haluan napakan rannekorun, en löysää. Korut ovat juuri sopivia! Jos joku asia arveluttaa, esim. mahtuuko joku teksti rannekoruun tai jos haluaa napakan/löysemmän rannekorun, niin kannattaa kysyä asiasta!

Tilaukseni kokonaisuudessaan.

Tilaus oli mukava vastaanottaa, sillä rannekoruilla oli omat pienet paperipussukkansa, missä oli sydäntarrat. Pussit sai vielä siististi auki, joten jos miettii korua esim. lahjaksi, niin tässä tulee mukana kiva pussukkakin, missä lahjan voi antaa. Lisäksi mukana oli tietysti käyntikortteja.  

ETUKOODI! Koodilla: VENLA20 saat 20% alennuksen kaikista Meimi designin verkkokaupan tuotteista kesäkuun 2020 loppuun asti. Koodi tulee syöttää tilausvaiheessa. Verkkokaupassa ei ole minimitilausrajaa, mutta edun saadakseen ostosten loppusumman tulee olla vähintään 15 euroa.

Tue kotimaista käsityöyrittäjää!
Meimi design - handmade in Lappeenranta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)