maanantai 18. toukokuuta 2020

AinMar Designin ihanat 3D-tulostetut korut - millaisia koruja suunnitelin? Sis. etukoodin!

AinMar Design on suomalaisen Aino-Maria Niemisen toiminimi, joka valmistaa 3D-tulostettuja koruja ja avaimenperiä. Valikoimaa laajennetaan jatkuvasti, kuten äskettäin valikoimaan lisättiin uusi osio sisustustuotteille. Myynnissä on niin valmiita tuotteita, kuin mahdollisuus suunnitella itse toiveidensa mukaisia tuotteita. Ensimmäisen verkkokaupan AinMar Design avasi tammikuussa 2020 ja vastaanotto verkkokaupalle on ollut hyvä. Itse huomasin AinMar Desiginin ensimmäistä kertaa Facebookissa Kässämessut netissä -ryhmässä, jossa järjestettiin Suomen ensimmäiset virtuaaliset käsityömessut. 

Olen usein miettinyt, miten kiva olisi itse suunnitella koruja ja nyt ajattelin lähteä testaamaan, miten ideani toteutuisivat 3D-tulostettuina. Lähdin liikkeelle siitä, että ensin ihan piirtelin malleja, miltä toivoisin korun suunnilleen näyttävän. Tämän jälkeen lähetin kuvan AinMar Designille, jolta sain ehdotuksen, miltä koru voisi näyttää tarkemmin. Esim. kissakoruissa mietimme reunan leveyttä, korvien pyöreyttä, sijaintia ja kulmaa. Pienemmässä sydänkorussa puolestaan mietimme reikien sijaintia. Värit puolestaan valitsin nettisivuilta tyyliin "sama väri mikä tuossa korussa" ja lisäksi valitsin kaulaketjun pituuden ja korun koon. Nuo kissathan ovat tehty samalla piirroksella, mutta eri kokosina ja eri värisinä. Asteekkisydän puolestaan on AinMar Designin valmismalli, mihin nyt vain satuin ihastumaan.

Tuotteet valmistetaan 3D-tulostamalla PLA-muovista, joka tuotetaan uusiutuvista raaka-aineista ja on siten biohajoavaa ja kestävää. Ekologisuus ja asiakkaiden tyytyväisyys on Aino-Marialle tärkeää. Koruosat, kuten ketjut, ovat hopeoitua koruterästä. Valikoimaan on tulossa myös kullattua koruterästä.

AinMar Desiginin verkkosivuille pääset tästä. Seuraa myös AinMar Designin Facebookkia ja Instagramia! Ehkäpä saat inspiraatiota omaan unelmien koruusi? Kannustan ihmisiä luovuuteen - koruhan voi olla melkein mitä vain pienestä ja söpöstä arkikorusta härskiin polttarikoruun!

Tilaamiani koruja. Asteekkisydän ja pikkukissa ovat väriä vaaleansininen, iso kissa pastellivihreä ja pikkusydän turkoosinvihreä.

Esim. kissakoruni lähti aivan näin simppelistä piiroksesta liikkeelle.
Pohdin myös tekstikorun tilaamista, mutta jätin sen tällä kertaa väliin.

Sain kaulakoruni kauniisti pakattuna muoviseen pakkaukseen, jossa oli myös käyntikortti. 
Tilauksen mukana tuli myös piristäviä tsemppilappusia!

Etukoodi! Venlan blogin lukijoille kesäkampanja! Heinäkuun 2020 loppuun asti -5 % alennus Holvin verkkokaupan tuotteista koodilla VENLA5. Etu koskee verkkokaupan valmiita malleja, eli ei tilaustuotetta. Etu voimassa Holvin verkkokaupassa, jonne pääset suoraan tästä

”Uniikkeja ja persoonallisia 3D-tulostettuja koruja – valitse valmis malli tai suunnitellaan yhdessä omasi!” - AinMar Design.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)