keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

Tunnelmia kesältä 2019 osa 3: kotona Rovaniemellä - heinäkuu

Rovaniemi toimii hyvin myös kesäkaupunkina! Erilaisia tapahtumia piisaa, luonnossa on mukava liikkua ja yltää ne hellepäivät tännekin! Aivan heinäkuun alussa kävimme Levillä kylpylässä, mutta oikeastaan muuten heinäkuu on vierähtänyt ihan Rovaniemellä ja lähialueilla. Kuun alussa kävimme mm. Sampokeskuksessa Lordi-näyttelyssä ja Joulupukin Pajakylässä katsomassa ferrareita. Puolessavälissä kuuta liikuimme paljon: kävimme mm. kävelylenkeillä ja geokätköilemässä. Loppukuusta puolestaan kelit olivat niin lämpimät, että aikaa vietettiin paljon rannalla ja kotona. Muutama hellepäivä on ihan ok ja on kiva päästä uimaan, mutta pitkät hellejaksot ovat tuskaisia. Kaikenkaikkiaan itselläni oli kiva heinäkuu!

Lordinäyttelyssä oli monenlaisia kiinnostavia kuvia ja asuja.

Porot viihtyivät Ounaskosken uimarannalla ja lähialueilla. Tässä kuva Ounasrinteeltä.

6.7 Joulupukin Pajakylä täyttyi ferrareista ja ihailevista katseista.

Tottakai grillaus kuuluu kesään! 8.7 kävimme laavulla ja tällä kertaa mukana oli myös ihania kanavartaita. Nam!

Kävimme ensimmäistä kertaa täällä Rovaniemellä mattorannassa Alakorkalossa. Mattojen pesu oli yllättävän kivaa! Isoa mattoa pestäessä oli hyvä, että meitä oli kaksi, sillä yhdessä peseminen sujui nopeammin ja märkä, painava matto oli helpompi kääntää ja liikuttaa kaksin!

Kuun lopussa oli niin lämmintä, että kävimme uimassa useana päivänä Arktikumin rannassa. Ranta on ihana ja vesi oli todella lämmintä. Ihanaa, että Rovaniemellä on monta kivaa uimarantaa!

Innolla kohti elokuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)