keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

Kuva-arvoitus osa 3: Rovaniemi / Ounaskosken uimaranta kesä 2019

Kuva-arvoitukset ovat olleet jo jonkin aikaa tauolla, mutta käydessämme Ounaskosken uimarannalla iski inspiraatio tehdä kuva-arvoitus ihan vain kyseisen rannan alueesta. Jotkut tuntevat kyseisen rannan myös Valdemarin rantana. Jos kumpikaan näistä ei vielä sano mitään, kyseessä on siis se iso hiekkaranta Rovaniemellä Jätkänkynttilä-sillan vieressä.

Kuva-arvoituksessa on aikaisemmista kuva-arvoituksistani (kesä 2018) (syksy 2018) tuttu idea, eli alla on kuvia, jotka lukijan pitäisi löytää ja/tai tunnistaa, mistä ne ovat. Tätäkin kuva-arvoitusta saa vapaasti esim. tulostaa tai monistaa, jos haluaa kuvat etsimistä varten paperille talteen. Tämän julkaisun kuvat on otettu 17.7.2019 ja on hyvä muistaa, että ympäristö voi muuttua paljon. Maali saattaa kulua, joku asia saattaa kadota, jotain voidaan siirtää tai voi tulla vaikka sotkua. Kaikki tämän julkaisun kuvat ovat uimarannan/Koskipuiston alueelta ja jos jotkut rajat haluaa laittaa, niin jäämerentie-Ounaskoski Camping Rovaniemi aita-Kemijoki-Jätkänkynttilä-silta. Koska kaikki kuvat on otettu niin pieneltä alueelta, en tähän julkaisuun laita oikeita vastauksia. Jos joku kuva kuitenkin jää häiritsemään, voi laittaa vaikka sähköpostilla venlanmaailma [ät] luukku.com kyselyä, mistä kuva on otettu.

 1. Myydäänköhän rannalla Coca-Colaa?

 2. Tämän pitäisi olla helppo!

 3. Alueella on useita penkkejä, mutta löydätkö juuri tämän penkin?

 4. Tässä näkee usein lapsia leikkimässä.

 5. Pelastusrengas on tärkeä suositulla uima-rannalla! Mutta missä se onkaan...

 6. Olen useamman vuoden asunut Rovaniemellä ja vasta äskettäin huomioni kiinnittyi tähän pieneen siltaan...

 7. Nämä pallot varmaan kaikki näkeekin, mutta kysymys kuuluukin että missä kohtaa pitää olla, että saat tälläisen kuvan?

 8. Olisi kiinnostava tietää mitä tämä numero meinaa ja miksi se on tuossa paikassa...

 9. Joskus tuolta kolosta saattaa löytää roskia ja tölkkejä, vaikka rannalla on kyllä roskiksiakin!

10. Elämisen...? Hmm?

Löysitkö kaikki? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)