lauantai 15. kesäkuuta 2019

Omakilpi - alumiinikyltit omilla teksteillä! Kiva idea kotiin, juhliin, työpaikalle...

Joku aika sitten huomasin somessa Omakilpi.fi:n mainoksen ja huomioni kiinnittyi etenkin kahteen asiaan: kivoihin väreihin ja siihen, että kilpiä saa omilla teksteillä. Kun puhutaan omista teksteistä, sehän voi olla ihan mitä vaan ja mitä kaikkia mahdollisuuksia se tuokaan! Mm. Omakilven Instagram-tilillä on hauskoja esimerkkejä, millaisia tekstejä kilpiin on keksitty ja missä kilvet voivat olla esillä. Jollakin persoonalliset kilvet koristaa autokorjaamon seinää, toinen on halunnut kilven tekstiin kotikaupunkinsa, jollakin puolestaan kilpi koristaa keittiötä ja tietysti kilpeen voi laittaa vaikka oman nimen tai tärkeän päivämäärän. 

 Omat kylttini.

Kilpiä on kahta kokoa: iso 520x110x1mm ja pieni 340x90x1mm. Hintaa isoilla kilvillä on on 19,90 e (perusvärit) ja 22,90 e (erikoisvärit). Pienet kilvet maksavat puolestaan 17,90 e kappale. Hintoihin lisätään postituskulut. Värivalikoimahan kilvissä on laaja, mutta jos silti ei löydä sitä mieleistään väriä, kannattaa laittaa esim. sähköpostia Omakilvelle. Itse bongasin mm. kauniin turkoosin värin Instagramista, jollaista on siis myös saatavana. Näiden peruskilpien lisäksi Omakilpi tekee myös kivoja USA- ja suuntanuolikilpiä (kannattaa katsoa kuvia tuolta Instagram-tililtä!), joita ei verkkokaupassa ole suoraan esillä, mutta jos sellainen kiinnostaa, kannattaa myös laittaa rohkeasti sähköpostia ja tiedustella! Kilvet vastaavat laadultaan autossa olevia rekisterikilpiä, eli ne kestävät hyvin myös ulkokäyttöä. Jos miettii kilpeä sisälle sisustamiseen, seinäkiinnitykseen voi käyttää esim. 2-puolista teippiä tai kilpeen voi painaa reiät, jolloin kilven voi ruuvata kiinni. 

USA- ja suuntanuolikilvet. Kuvat: Omakilpi.

Miten itse käyttäisin kilpiä? Ihan ensin mieleeni tuli, että olisipa mahtava saada tietokonepöydän taakse Venlan maailma -kyltti. Se koristaisi siis makuuhuoneen työpistettä. Kun puhutaan työpisteestä, millainen omaa työpistettäsi koristaisi? Tai ehkä työpaikkaa? Kylttiinhän saisi kivasti esim. yrityksen nimen tai aukioloajat. Tai ehkä joku lyhyt mainoslause? Merkkien määrät, erikoismerkit ym. voit katsoa täältä. #Love -kylttiä ajattelin puolestaan käyttää esim. rakkausteemaisissa kuvissa, tapahtumissa ym. Jos joskus pääsen naimisiin, miettikää miten kiva joku hääkyltti olisi esim. hääautossa tai juhlapaikalla? I ♥ Lapland -kyltti puolestaan kertoo rakkaudestani kotipaikkaan, mitä ajattelin käyttää Lappi-teemaisissa kuvissa ja mahdollisesti auton hattutelineelle koristeeksi. Joku aika sitten oli myös trendi lastenvaunuissa lasten oma rekisterinumero. Nyt ei tarvitse tyytyä valmiisiin malleihin, vaan saa kehittää ihan oman!


#Love -kyltti on pieni, hopean värinen kyltti mustalla tekstillä.

I ♥ Lapland -kyltti on iso kyltti mustalla pohjalla ja sinisellä tekstillä. 
Sisätiloissa sininen teksti mustalla pohjalla näytti todella tummalta, mutta ulkona päivän valossa paremmalta.

Venlan maailma -kyltti on iso kyltti turkoosilla pohjalla ja mustalla tekstillä.

Millaisen kyltin sinä tekisit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)