sunnuntai 5. elokuuta 2018

Tunnelmia kesälomalta 2018 osa 4: takaisin kotiin

Palasimme kotiin Rovaniemelle 22.7. Miehelläni oli vielä viikko vapaata ennen uuden työn aloittamista. Hellettä piisasi Etelä-Suomen lisäksi myös pohjoisessa: lämpötila oli useana päivänä kolmenkymmenen molemmin puolin. Kolmekymmentä on jo sellanen raja, että nyt ei kestä, nyt on päästävä järveen. Niin, tai siis jokeen! Rovaniemellä kävimme useana päivänä Kemijoessa uimassa. Löysimme mukavan rannan, jossa ihmisiä kyllä oli, mutta ei ihan ruuhkaksi asti. Rantakin on mukavan loiva, eikä pohjassa tuntunut mitään ilkeitä kiviä tai lasinsiruja, niinkuin joillakin rannoilla. Uimisen lisäksi lähinnä oikeastaan olimme vain. Helteillä ei jaksa mitään sen kummempaa tehdä, mitä nyt tietenkin perus kotityöt ja kaupassa käymiset. Sitten kun käytiin jossain, liittyi käymiset todennäköisimmin joko ruokaan, kissoihin tai geokätköilyyn...

Rovaniemellä avattiin vähän aikaa sitten Suomen kolmas kissakahvila: Kissakahvila Freija. Kahvilassa on neljä alle vuoden ikäistä kissaa, jotka ovat kaikki samasta pentueesta. Sisäänpääsy on ilmainen, mutta mielellään kahvilaa tukee pienellä ostoksella: tarvitseehan kissat tarvikkeita ja samalla tukee paikallista yritystä!

Hellepäiviä oli monta myös Rovaniemellä.

Lomanlopettajaisburgeri. Tarkalleenottaen siis Napapiirin Shellin Talon burgeri.

Loma loppui ja arki alkoi maanantaina 30.7. Eläinhoitola Käpälärinteen ensikodissa vierailulla. Samana päivänä tein ison tilauksen lemmikkikauppaan: meille tulee kissa!

Kesä loppuu, mutta kissan myötä uudenlainen arki alkaa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)